Kanuose pavogtas brangus vėrinys

Per Kanų kino festivalį

Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

May 23, 2013, 10:04 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 8:37 AM

„Per Kanų kino festivalį pavogtas vėrinys ir mes bendradarbiaujame su pareigūnais“, - sakė „De Grisogono“ atstovas, atsisakęs pateikti daugiau informacijos apie vagystės aplinkybes ir nurodyti vėrinių vertę.

Tuo tarpu policija pranešė, kad nagrinėja „De Grisogono“ pateiktą skundą ir kad vėrinys dingo Antibo kurorte netoli Kanų.

Prancūzijos radijas „Info“ pranešė, kad dingęs briliantų vėrinys yra vertas 1,9 mln. eurų. Jis buvo pavogtas per vakarėlį antradienį vakare prabangiame viešbutyje „Eden Roc“, kuriame dalyvavo Paris Hilton, Sharon Stone ir kitos žvaigždės.

Per festivalį buvo apiplėšti mažiausiai du filmų kūrėjų išnuomoti viešbučio kambariai. Vagišiai iš jų išnešė pinigus, papuošalus ir kitus vertingus asmeninius daiktus.

Anksčiau ilgapirščiams pavyko pasprukti su daugiau nei 1 mln. JAV dolerių (2,68 mln. litų) vertės papuošalų iš Šveicarijos prabangių laikrodžių ir juvelyrinių dirbinių gamintojos „Chopard“, kuri kasmet papuošia ant raudonojo kilimo žengiančias žvaigždes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.