O. Pistoriaus teismas atidėtas iki rugpjūčio (papildyta)

Pietų Afrikos Respublikos (PAR) bėgikas Oscaras Pistorius antradienį pirmą kartą pasirodė teisme po paleidimo už užstatą, praneša BBC. Teismo posėdis tęsėsi neilgai ir teisėjas patenkino prokurorų bei advokatų prašymus teismą atidėti iki rugpjūčio 19 dienos.

Pernai O. Pistorius interviu britų laikraščiui prisipažino, kad baimindamasis įsilaužėlių miegodavo su pistoletu, automatu, kriketo lazda ir beisbolo lazda.<br>AP
Pernai O. Pistorius interviu britų laikraščiui prisipažino, kad baimindamasis įsilaužėlių miegodavo su pistoletu, automatu, kriketo lazda ir beisbolo lazda.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jun 4, 2013, 12:07 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 10:35 PM

O. Pistorius vasario 14 dieną per vonios kambario duris savo namuose Pretorijoje nušovė savo merginą Reevą Steenkamp. Prokurorai jį kaltina apgalvota žmogžudyste. O. Pistorius tai neigia ir tvirtina, kad šovė gindamasis, nes pamanė, kad vonioje yra įsibrovėlis.

Vasario mėnesį O. Pistorius buvo paleistas už užstatą. Kovo mėnesį buvo sušvelninti keliavimo apribojimai ir sportininkui leista dalyvauti varžybose užsienyje, jei jis laikysis tam tikrų sąlygų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.