Kovos menų čempionas įtariamas kapojęs žmones į gabalus

Ispanijos mieste Bilbao pareigūnai jau kelias dienas ieško žmonių kūno dalių. Šalį sukrėtė buvusio kung fu kovos meno pasaulio čempiono Juano Carloso Aguilaro nusikaltimas. Ir jų galėjo būti daugiau. Remdamasis „The Huffington Post”, „The Daily Telegraph” apie tai rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

Įtariama, kad J. C. Aguilaras galėjo nužudyti vieną ar daugiau moterų.
Įtariama, kad J. C. Aguilaras galėjo nužudyti vieną ar daugiau moterų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 6, 2013, 6:00 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 8:37 PM

47 metų J. C. Aguilaras iki šiol garsėjo gerais darbais ir laimėjimais. Tris kartus kung fu pasaulio čempiono ir aštuonis sykius Ispanijos čempiono titulą laimėjęs vyras ne kartą stojo prieš televizijos kameras ir džiaugėsi vietos įžymybės statusu.

Prie vyro žinomumo smarkiai prisidėjo Kinijoje jam skirtas Šaolino kovos menų meistro titulas. J. C. Aguilaras tapo pirmuoju vakariečiu, gavusiu šį titulą.

Kinijoje J. C. Aguilaras taip pat įkūrė budistų vienuolyną „Ramybės vandenynas” ir kalbėjo apie kovos menus kaip būdą suvaldyti emocijas.

Tad tiek Bilbao gyventojai, tiek kovos menų pasaulio atstovai dabar yra priblokšti J. C. Aguilarui metamų įtarimų. Vyras buvo suimtas vėlai sekmadienį – po to, kai gyventojai kreipėsi į pareigūnus.

Jie tvirtino matę, kaip J. C. Aguilaras už plaukų nusitempė vieną moterį į savo sporto klubą. Į įvykio vietą atvykusi policija užtruko ilgiau nei norėjo, mat patekti į pastatą nebuvo lengva – teko laužti vartus.

Kai pareigūnai galiausiai pateko į sporto klubą, išvydo 29 metų prostitutę iš Nigerijos surištomis rankomis ir kojomis. O ant kankintos ir smarkiai sumuštos moters kūno stovėjo kinų kovos meno ekspertas.

J. C. Aguilaro aukos būklė buvo labai prasta, savaitės pradžioje ji buvo ištikta komos, o trečiadienį mirė ligoninėje.

Suimtas buvęs kung fu čempionas per tardymą policijai prisipažino, kad prieš sekmadienio nusikaltimą įvykdė kitą, bet nėra tuo tikras. Įtariamasis esą mano, kad gegužės 31-ąją nužudė čekę prostitutę.

Negana to, pareigūnai, apieškoję J. C. Aguilaro sporto klubą ir šalia esančius jo namus, rado maišuose paslėptų kūno dalių. Pavyzdžiui, ranką ir stuburo slankstelių liekanų.

Beveik neabejojama, kad tai žmogaus kūno dalys, bet neaišku, vieno ar kelių.

Paieškos Bilbao tęsiamos. Per tyrimą ketinama apieškoti vietos sąvartyną, taip pat upę netoli J. C. Aguilaro namų.

„Šiuo tyrimo etapu aiškinamės, ar nužudyta viena, ar daugiau aukų. Tačiau tam nustatyti prireiks laiko”, – sakė vietos policijos vadovas Lucio Cobosas.

Kai kurie šaltiniai teigia, kad anksčiau J. C. Aguilaro smegenyse buvo rastas auglys, vyras buvo gydomas. Esą tuo metu buvęs kung fu čempionas smarkiai pasikeitė kaip asmenybė.

Teisėsaugos pareigūnai aiškinasi, ar J. C. Aguilaras nebuvo gydomas dėl psichikos sutrikimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.