Karalienė Elizabeth II oficialiai atidarė naują BBC televizijos centrą

Jungtinės Karalystės valdovė penktadienį oficialiai atidarė atnaujintą nacionalinio transliuotojo BBC televizijos centrą. Naujiena buvo pranešta gyvai, kai karalienė pasirodė tiesiai už žinių laidos vedėjų, praneša BBC.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-07 16:44, atnaujinta 2018-03-05 19:07

Pranešusi apie atidarymą per BBC 4 radiją ir aplankiusi pirmąją BBC radijo stotį, Elizabeth II apžiūrinėjo naująją BBC redakciją ir atėjus tinkamai akimirkai pateko tiesiai į tiesiogiai transliuojamą naujienų laidą.

Karalienė sakė, kad jai „didelė garbė“ paskelbti apie pastato atidarymą.

Anksčiau ji BBC televizijos centrą yra aplankiusi 5 kartus, tačiau visi jie buvo prieš renovacijos projektą, kurio metu buvo atliktas kruopštus remontas, modernizuota technika ir prijungtas naujas, iš senojo televizijos centro persikrausčiusius darbuotojus talpinantis, pastatas.

Dabar vadinamieji Transliavimo namai (angl. Broadcasting House) tapo 9 radijo stočių, trijų visą parą dirbančių televizijų ir visų pagrindinių BBC visuomenės informavimo priemonių, kuriuose dirba virš 6 tūkst. darbuotojų, namais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.