V. Putinas atskleidė, kad su Liudmila nebuvo susituokęs cerkvėje

Vladimiras Putinas davė atkirtį kalboms, kad jo santuoka su Liudmila Putina buvo sutvirtinta cerkvėje, todėl judviejų skyrybos gali kelti nemalonių klausimų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 12, 2013, 11:40 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 3:26 PM

Atvykęs į anglų kalba transliuojantį kanalą „Russia Today“, kuriame apžiūrėjo naują studiją, Rusijos prezidentas pareiškė, jog nebuvo susituokęs bažnyčioje, rašo „Interfax“.

V.Putinas taip pat pakartojo, kad sprendimas skirtis buvo abipusis ir kad jiedu su L. Putina nutarė sąžiningai apie tai pranešti tautai.

„Taip elgtis daug geriau nei kažką slėpti. Kalbant apie religinę reikalo pusę, ji neegzistuoja“, - apie tai, kad jo santuoka nebuvo pašventinta cerkvėje, kalbėjo V. Putinas.

Tinklalapis „newsru.com“ pažymi, kad praėjusią savaitę televizijos kanalui „Dožd“ Ksenija Sobčiak pasakojo, kad V. Putino ir L. Putinos santuoka buvo pašventinta cerkvėje. Anot Rusijos pramogų pasaulio atstovės, būtent dėl bažnytinės santuokos prezidento skyrybos gali kelti daug klausimų.

K. Sobčiak yra pagarsėjusi V. Putino valdžios kritikė. Moteris taip pat prisistato kaip buvusi lyderio šeimos draugė.

K. Sobčiak tėvas, pirmasis Sankt Peterburgo meras Anatolijus Sobčiakas, padėjo V. Putinui įsitvirtinti politikoje. Taip pat kalbama, kad V. Putinas yra Ksenijos krikštatėvis.

„Skyrybos Vladimirui Vladimirovičiui buvo labai nepatogios dėl kitos labai svarbios priežasties. Pastaraisiais metais mes matėme, kaip jis Rusijoje kūrė patriarchalinę visuomenę, paremtą šeimos vertybėmis, stačiatikių vertybėmis. Kaip šiandien tai bus galima gretinti su patriarcho Kirilo pozicija?“, - kalbėjo K. Sobčiak.

Todėl ji įsitikinusi, kad viešai paskelbti apie skyrybas norėjo ne V. Putinas, o L. Putina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.