Izraelio armijos karės šoko erotinius šokius aplink automatą

Internete vėl pasirodė vaizdų, metančių šešėlį Izraelio armijos reputacijai. Išplito vaizdo įrašas, kuriame pusnuogės merginos, atliekančios būtinąją karinę tarnybą Izraelio armijoje, kareivinėse šoka erotinius šokius aplink automatą. Visai neseniai skandalas kilo dėl „Facebook“ paskelbtų pikantiškų nuotraukų, rašo newsru.com.

Įraše merginos su vienais apatiniais provokuojančiai šoka apie automatą, kurį naudoja kaip stulpą striptizui.<br>Youtube
Įraše merginos su vienais apatiniais provokuojančiai šoka apie automatą, kurį naudoja kaip stulpą striptizui.<br>Youtube
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 13, 2013, 6:31 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 1:49 PM

Įraše merginos su vienais apatiniais provokuojančiai šoka apie automatą, kurį naudoja kaip stulpą striptizui. Įraše matyti, kaip aplink karinį ginklą, gundančiai judindamos klubus, šoka trys moterys. Dvi šokėjos – su atsegtomis karinės uniformos kelnėmis, o viena – viso labo su siaurikėmis ir trumpa palaidinuke.

Neabejojama, kad įrašas sukels armijos vadovybės pyktį. Neseniai buvo paskelbtas nuosprendis karinę tarnybą atliekančioms merginoms, kurios socialiniame tinkle paskelbė savo nuotraukas su apatiniais ir karine amunicija, nufotografuotas dalinio teritorijoje.

Vadovybė pareiškė, kad moterys pademonstravo Izraelio kariams „netinkamą elgesį“. Kol kas neaišku, ar vadovybė susipažino su pastaruoju provokuojančiu vaizdeliu. Neseniai Izraelio armija išleido įsakymą riboti tarnybą einančių karių naudojimąsi socialiniais tinklais. Leidimas bus suteikiamas priklausomai nuo karinio laipsnio ir tikslo.

Iš naujojo vaizdo įrašo neaišku, ar erotiniame šokyje dalyvauja tos pačios moterys, kurios buvo užfiksuotos nuotraukose, ar viskas vyksta kitose kareivinėse. Įraše girdėti, kaip viena moteris sako, jog ketina įrašą įkelti į „Facebook“ ir pažymėti kadruose pozuojančias drauges.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?