Kinijos prekybos centre prekių vežimėlis užmušė moterį

Kinijos policija tiria tragišką incidentą Šanchajaus prekybos centre, per kurį nuo prekių prikrauto vežimėlio smūgio žuvo 66 metų moteris. Kaip rašo chinadailyasia.com, moteris penktadienio rytą prekybos centre apsipirkinėjo kartu su dviem bendradarbiais, kuriems taip pat daugiau kaip 60 metų.

Vežimėlis trenkėsi į moterį ir nustūmė į priekį penkis–šešis metrus.<br>Youtube
Vežimėlis trenkėsi į moterį ir nustūmė į priekį penkis–šešis metrus.<br>Youtube
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 25, 2013, 12:27 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 5:30 AM

Nepaisydami parduotuvės darbuotojų perspėjimų apie pavojų, kinai išsireikalavo leisti jiems apsiperkant naudoti savo vežimėlius. Kitaip nei specialiuose parduotuvės vežimėliuose, šie neturėjo ribotuvų, kurie neleidžia vežimėliui nuo eskalatoriaus nuriedėti žemyn.

Užsispyrę kinai į savo vežimėlį prikrovė 15 dėžių su gėrimais ir pradėjo leistis eskalatoriumi. Vežimėlio su prekėmis svoris siekė beveik 150 kg.

Moteris, taip pat su vežimėliu, leidosi pirma, o jai iš paskos – du vyrai. Kai ji nusileido ir nulipusi nuo eskalatoriaus žengė porą žingsnių į priekį, vyrai neišlaikė savo sunkiai prikrauto vežimėlio, ir jis dideliu greičiu pasileido žemyn.

Vaizdo įraše matyti, kad didelis triukšmas atkreipė moters dėmesį. Atsisukusi ji spėjo pamatyti pavojų, bet nuo jo išsigelbėti nespėjo. Vežimėlis trenkėsi į ją ir nustūmė į priekį penkis–šešis metrus. Nuo sunkių traumų nukentėjusi moteris tą pačią dieną mirė ligoninėje.

„Daily Mail“ duomenimis, vyrai su moterimi nebuvo bendradarbiai. Moteris po prekybos centrą vaikščiojo viena.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.