Nors B. Berezovskis miręs, jo tarptautinė paieška dar nenutraukta

Verslininko Boriso Berezovskio

Verslininko B. Berezovskio lavonas buvo rastas šių metų kovo pabaigoje jo namuose Didžiojoje Britanijoje.<br>AP nuotr. iš archyvo
Verslininko B. Berezovskio lavonas buvo rastas šių metų kovo pabaigoje jo namuose Didžiojoje Britanijoje.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jun 28, 2013, 8:36 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 3:26 AM

„Interpolo Rusijos nacionalinis biuras negali parengti dokumentų dėl B. Berezovskio tarptautinės paieškos nutraukimo, kadangi paieškos iniciatorius yra Rusijos tyrimų komitetas. Savo ruožtu komitetas pranešė ministerijai, kad tyrėjai neturi jokių oficialių dokumentų dėl kaltinamojo mirties, todėl nėra pagrindo priimti sprendimą nutraukti baudžiamąją bylą ir atšaukti jo paiešką“, - sakė agentūros šaltinis.

Prieš keliolika dienų Rusijos federalinės teismo antstolių tarnybos atstovas žurnalistams sakė, kad jo žinyba taip pat iki šiol neturi oficialaus pranešimo apie oligarcho mirtį.

Verslininko B. Berezovskio lavonas buvo rastas šių metų kovo pabaigoje jo namuose Didžiojoje Britanijoje. Velionio mirties aplinkybės tiriamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.