Prie N. Mandelos ligoninės PAR gyventojai ir toliau reiškia paramą

Prie ligoninės Pretorijoje, kurioje kritinės būklės guli buvęs Pietų Afrikos Respublikos (PAR) prezidentas Nelsonas Mandela, ir toliau renkasi jo šalininkai, norėdami pareikšti jam paramą, skelbia BBC.

Žmonės nerimauja dėl N. Mandelos sveikatos, tačiau taip pat nori parodyti pasididžiavimą daugelio laikomu tautos tėvu.<br>EPA-ELTA
Žmonės nerimauja dėl N. Mandelos sveikatos, tačiau taip pat nori parodyti pasididžiavimą daugelio laikomu tautos tėvu.<br>EPA-ELTA
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jun 28, 2013, 5:18 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 2:58 AM

Prie ligoninės ir buvusių N. Mandelos namų Soveto mieste šalininkai dainuoja dainas ir meldžiasi už jo sveikatą.

Prie ligoninės užtvaros ir sienų žmonės klijuoja paramos ir padėkos žinutes. Prie jo namų Sovete visą naktį į penktadienį vyko maldos ir šokiai. Vaikai N. Mandelos garbei į orą paleido 94 balionus - po vieną už kiekvienus buvusio prezidento gyvenimo metus.

Žmonės nerimauja dėl N. Mandelos sveikatos, tačiau taip pat nori parodyti pasididžiavimą daugelio laikomu tautos tėvu, teigė BBC korespondentė.

Pirmasis PAR juodaodis prezidentas gydomas dėl plaučių infekcijos.

N. Mandela ligoninėje jau praleido 20 dienų.

Prezidentas Jacobas Zuma, kuris ketvirtadienį atšaukė vizitą į Mozambiką, kad aplankytų N. Mandelą ligoninėje, teigė, kad jo būklė pagerėjo, tačiau ji vis dar kritinė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.