Amerikietė mano, kad ateiviai išpjovė jos karvėms lyties organus (video)

Ūkininkė iš Misūrio Lyn Mitchell rado tris savo karves, nukankintas keistais ir neįprastais būdais. Moteris įsitikinusi, kad jos karves nukankino ateiviai, rašo „Daily Mail“.

L. Mitchell pamatė, kad išpjautas karvės tešmuo, išangė, reprodukciniai organai ir ausys.<br>Youtube
L. Mitchell pamatė, kad išpjautas karvės tešmuo, išangė, reprodukciniai organai ir ausys.<br>Youtube
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 2, 2013, 6:33 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 4:45 AM

Pirmą kartą su tokiu atveju L. Mitchell susidūrė dar 2011 m. Karvės liežuvis buvo tiksliai išpjautas, taip pat viena jos ausis.

Tada moteris manė, kad tai pikta paauglių išdaiga. Bet po to, kai šią vasarą ji rado dar dvi savo karves su sužalotomis genitalijomis ir išimtais organais, ji mano, kad paaiškinimas kur kas sudėtingesnis. Vietos policija jai pritaria.

Liepos 9 d. L. Mitchell pievoje rado negyvą vieną geriausių savo karvių. Ji pirmiausiai pastebėjo, kad trūksta liežuvio, ir vien tai atrodė pasibaisėtina.

Bet po to ji pamatė, kad išpjautas ir karvės tešmuo, išangė, reprodukciniai organai ir ausys.

Maždaug po dviejų savaičių tai nutiko ir vėl. Apžiūrėti pirmųjų dviejų karvių ji nekvietė veterinaro, bet kai tai nutiko trečią kartą – pasikvietė. Moteris norėjo atsakymo į ją kankinančius klausimus. Bet veterinaro išvados ją tik dar labiau sutrikdė.

Jis taip ir nesugebėjo nustatyti priežasties, dėl ko karvė nugaišo, bet pasakė šeimininkei, kad pjūviai buvo atlikti ypač tiksliai, beveik chirurgiškai.

Negana to, nepaisant sunkių karvės sužalojimų, kraujo nebuvo rasta.

Po trečiąja karve buvo keistai apdegęs jos kontūras. Išpjauta buvo ir širdis, bet palikta kaboti išorėje.

„Mes nepamatėme jokių traumos požymių, nepanašu, kad tai būtų susiję su laukiniais gyvūnais, tokiais, kaip kojotai“, - sakė policijos atstovas Robertas Hillsas.

Tris savo karves radusi negyvas su išpjautais liežuviais, dvi iš jų – ir išpjautais lytiniais organais, ūkininkė L. Mitchell toliau ieško atsakymo.

Šį kartą ji mano, kad atsakymo reikia ieškoti danguje.

„Šitoms karvėms kažkas nutiko, ir tai nėra toks dalykas, kokį kasdien pamatysi, tai nėra įprasta, vyksta kažkas kito“, - sako L. Mitchell.

Kad čia gali būti pasidarbavę ateiviai, neatmeta galimybės ir vietos šerifas.

„Mums reikia į tai žvelgti iš dviejų pusių, - sako R. Hillsas. - Kai kurie žmonės galvoja, kad čia prisidėjo ateiviai. Kitame spektro gale yra galimybė, kad tai susiję su okultizmu“.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.