Amerikietis stovėdamas ant banglentės įveikė atstumą nuo Kubos iki Floridos

35 metų amerikietis

Vyras iš Tenesio į kelionę leidosi Kubos sostinėje Havanoje ketvirtadienio popietę. Jis ant banglentės prisėsdavo tik pavalgyti.<br>AP
Vyras iš Tenesio į kelionę leidosi Kubos sostinėje Havanoje ketvirtadienio popietę. Jis ant banglentės prisėsdavo tik pavalgyti.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

dpa, ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 4, 2013, 3:03 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 4:17 AM

Vyras iš Tenesio į kelionę leidosi Kubos sostinėje Havanoje ketvirtadienio popietę. Jis ant banglentės prisėsdavo tik pavalgyti. Kelionė buvo gana sunki, prisipažino ekstremalas. Ypač naktimis jūra niekada nebuvo rami, tai pajuto ir jo skrandis. Tačiau B. Sch. Fribergas tikino kartu ir mėgavęsis laiku, praleistu vandenyje.

Džiazo muzikantą lydėjo katamaranas. Vyras spėjo, kad esant geram orui jis atstumą būtų įveikęs per 20 valandų.

„Aš miegosiu, valgysiu ir paskambinsiu savo šeimai“, - išlipęs į krantą sakė B. Sch. Fribergas. Kai jis pietiniame Floridos smaigalyje ėjo į muitinės skyrių, jam buvo reikalinga pagalba.

Prieš startą vyras pareiškė savo kelione į Floridą siekiąs „skatinti draugystę tarp Kubos ir JAV“. Šių šalių santykiai jau daug dešimtmečių yra įtempti. Pastaraisiais metais keli plaukikai mėgino įveikti atstumą tarp abiejų valstybių, tačiau visi jie buvo priversti nutraukti sumanymą, dauguma - dėl medūzų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.