Afganistano žvalgyba atleido 65 nuo heroino priklausomus pareigūnus

Afganistano žvalgybos agentūra atleido 65 pareigūnus, nes paaiškėjo, kad jie priklausomi nuo heroino, informuoja "Reuters".

Afganistane, kur užauginama apie 80 proc. viso pasaulio opiumo, yra didelė opiatų vartojimo problema.<br>"Reuters" asociatyvi nuotr.
Afganistane, kur užauginama apie 80 proc. viso pasaulio opiumo, yra didelė opiatų vartojimo problema.<br>"Reuters" asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2013-10-22 18:07, atnaujinta 2018-02-20 22:46

Afganistane, kur užauginama apie 80 proc. viso pasaulio opiumo, yra didelė opiatų vartojimo problema. Prieš kelias savaites Jungtinės Tautos (JT) sakė, kad Afganistanas gali tapti "narkotikų valstybe", nes praeitais metais šalyje pradėta auginti žymiai daugiau aguonų.

Afganistano nacionalinio saugumo valdyba pranešė, kad atleido 65 darbuotojus dėl jų priklausomybės nuo heroino ir toliau tęsia programą, pagal kurią nori pašalinti visus nuo narkotikų priklausomus asmenis iš Nacionalinio saugumo valdybos. Programa pradėta vykdyti Kabule, bet vėliau bus perkelta į visas 34 Afganistano provincijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.