E.Snowdeno mylimoji siunčia jam nuotraukose užkoduotus pranešimus

Po keturis mėnesius trukusios tylos balerina ir šokėja Lindsay Mills, ilgą laiką palaikiusi artimus ryšius su buvusiu JAV Nacionalinės saugumo agentūros bendradarbiu Edwardu Snowdenu, paskelbė savo asmeniniame tinklaraštyje-dienoraštyje 19 nuotraukų. Manoma, kad tai - užkoduoti pranešimai Edwardui, kuriuos tik jis vienas gali suprasti, rašo portalas news.com.au.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 23, 2013, 12:25 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:19 PM

Išgarsėjusio visame pasaulyje JAV paslapčių viešintojo E.Snowdeno mylimoji, 28 metų amerikietė L.Mills netikėtai „prakalbo“ savo internetiniame dienoraštyje. Įrašai su nuotraukomis, kurios, kaip, gali būti užkoduoti pranešimai savo širdies draugui, rugpjūčio pradžioje atradusiam Rusijoje laikiną prieglobstį, pažymėti spalio 13 dienos data.

Šiuo momentu L.Mills asmeniniame tinklaraštyje lsjourney.com galima pamatyti keturias nuotraukas.

Pirmoje jų matyti mergina ir jaunas vyras jūros fone, sudarantys raidę T. Antroje nuotraukoje matyti sėdinti tarp miško krūmynų Lindsay, tvirtai apsikabinusi kelius. Trečioje – E.Snowdeno mergina sėdi prie kranto, pasisukusi veidu į jūros pusę ir nugara į kamerą. Ketvirtoje nuotraukoje vaizduojamas kelio ženklas, kurio strėlė nukreipta į kairę pusę, o ant paties ženklo matyti moteriškas delnas. Ant dienoraščio „viršelio“ vaizduojama ranka su popieriniu lėktuvėliu.

Portale rašoma, kad Lindsay įdėtos fotografijos - tai vizualinis pranešimas E.Snowdenui, kurį gali suprasti tik jis.

Tai pirmasis L.Mills pranešimas E.Snowdenui, paliktas internetiniame dienoraštyje, po ilgai trukusios tylos.

Buvęs saugumo agentūros bendradarbis išvyko iš JAV neįspėjęs savo merginos. Po to L. Mills vengė viešumos ir išvyko į Havajus, kur anksčiau gyveno su Edwardu.

Anot merginos tėvo Jonathano, ji labai sunkiai išgyveno išsiskyrimą su mylimuoju. Tačiau dabar niekas tiksliai nežino, kur išvyko Lindsay. Jos buvimo vieta nežinoma.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.