S.Berlusconio dukra paneigė, kad ketina įsitraukti į politiką

Silvio Berlusconi vyriausioji dukra Marina paneigė įtarimus, jog

Pašalinti S.Berlusconi iš parlamento, suintensyvino diskusijas jo partijoje, kad Marina gali perimti lyderio vaidmenį.<br>AP nuotr. iš archyvo
Pašalinti S.Berlusconi iš parlamento, suintensyvino diskusijas jo partijoje, kad Marina gali perimti lyderio vaidmenį.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 28, 2013, 6:07 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:55 PM

77-erių žiniasklaidos magnatui buvo iškelta ne viena byla. Senato balsavimas, ar pašalinti S.Berlusconi iš parlamento, suintensyvino diskusijas jo partijoje, kad Marina gali perimti lyderio vaidmenį.

Keli partijos nariai sakė Italijos žiniasklaidai, kad Marina gali įsitraukti į politiką. Tačiau, kitų parlamentarų teigimu, sprendimas dėl partijos vadovo posto turėtų būti priimamas demokratiškai.

„Dar kartą esu priversta paneigti - niekada neturėjau ir neturiu ketinimų įsitraukti į politiką“, - sakė 47-erių Marina, vadovaujanti savo tėvo verslo imperijai.

Marina jau anksčiau keliskart paneigė politines ambicijas ir teigė esanti atsidavusi verslui.

S.Berlusconi sprendimas nutraukti partijos „Laisvės tauta“ (PDL) darbą ir atkurti partiją „Forza Italia“ (Pirmyn Italija), su kuria prieš du dešimtmečius atėjo į valdžią, pagilino nesutarimus tarp keturiskart buvusio premjero šalininkų ir vidaus reikalų ministrą Angelino Alfano remiančios grupės. A.Alfano šio mėnesio pradžioje vadovavo pastangoms sutrukdyti S.Berlusconi bandymui nuversti Enrico Letta vadovaujamą vyriausybę.

S.Berlusconi yra kaltinamas sukčiavimu mokant mokesčius, korupcija ir mokėjimą už lytinius santykius su nepilnamete. Visose bylose S.Berluskoni neigia savo kaltę ir tvirtina, kad tai yra kairiojo sparno teisėjų bandymas sunaikinti politinį varžovą.

Žurnalas „Forbes“ S.Berlusconi šeimos turtą vertina 6,2 mlrd. JAV dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.