„Daily Mail“ vėl puola - paskelbė vaizdo įrašą iš „lietuvių“ vakarėlio

Britų portalas „Daily Mail“ pratęsė „reportažą“ apie apgailėtinus lietuviškus pasilinksminimus ir šįkart skaitytojams pasiūlė pasižiūrėti vaizdo įrašą „iš lietuviško naminio vakarėlio“. Įraše matyti sovietinį primenančio apstatymo butas, kuriame susirinkusi nemaža ryškiai apsirengusių merginų ir treninguotų vaikinų kompanija. Visi atrodo nemažai išgėrę, kaip svarbiausias interjero akcentas ant lubų kabo pripūsti prezervatyvai. Fone groja tranki muzika ir... girdisi rusų kalba.

Vakarėlis, kurį „Daily Mail“ britų skaitytojams pateikė kaip lietuvišką, iš tiesų yra visai ne lietuvių vakarėlis.<br>„Daily Mail" nuotr.
Vakarėlis, kurį „Daily Mail“ britų skaitytojams pateikė kaip lietuvišką, iš tiesų yra visai ne lietuvių vakarėlis.<br>„Daily Mail" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 29, 2013, 4:01 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:18 PM

Pasirodo, vakarėlis, kurį „Daily Mail“ britų skaitytojams pateikė kaip lietuvišką, iš tiesų yra visai ne lietuvių vakarėlis. Jį „Youtube“ įkėlė vartotojas „Koshka219“.

Pasižiūrėjus pilną įrašo versiją, kuri įkelta 2009 metais ir pavadinta „90-ųjų auksas“, aiškėja, kad čia rusakalbis jaunimėlis švenčia vienos iš merginų – Sabinos – gimimo dieną.

Ar įrašas filmuotas Lietuvoje, nėra aišku. Iš kitų „Koshka219“ įkeltų įrašų galima suprasti, kad tai gali būti iš Lietuvos į Angliją išvykusi rusakalbė mergina.

Birželio mėnesį „Daily Mail“ paskelbė sovietinius laikus menančių, sukiužusiose trobose esančių naktinių kaimo klubų nuotraukų, pareikšdamas, kad šitaip linksminasi lietuviai. Nuotraukų autorius – lietuvių kilmės amerikietis Andrew Miksys, nuolat atvykstantis į mūsų šalį.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.