S.Berlusconi rinkėjai norėtų jo dukrą matyti Italijos premjero poste

Taip pat galvoja 57 proc. centro dešiniųjų.

Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

Nov 4, 2013, 11:53 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:13 PM

Maždaug 65 proc. S.Berlusconi partijos „Laisvės tauta“ (PDL) rinkėjų mano, kad 47 metų Marina Berlusconi „būtų tinkama premjero postui“, rodo instituto SWG apklausa, kurios rezultatus paskelbė dienraštis „Corriere della Sera“.

Taip pat galvoja 57 proc. centro dešiniųjų.

Italijoje netyla kalbos dėl to, ar S.Berlusconi, kurį įtraukė virtinė teisinių kovų, ketina perduoti savo partiją vyriausiajai dukrai, nors ji pati ne kartą neigė, kad nori įsitraukti į politiką.

Anksčiau šiais metais S.Berlusconi paskelbtas nuosprendis už mokestinį sukčiavimą ir būsimas Senato balsavimas dėl to, ar išmesti jį iš parlamento, gali susilpninti jo pozicijas partijoje, o Marina atrodo kaip vienintelis galimas pasirinkimas.

Jo buvęs protežė Angelino Alfano spalį vadovavo maištui prieš S.Berlusconi griežtosios linijos šalininkus, ir magnatas už šią išdavystę neatleido.

Marina, kuri vadovauja Berlusconi šeimos holdingo kompanijai „Fininvest“, kol kas atsisako mesti savo karjerą verslo srityje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.