Olandijoje per ginkluotą įkaitų dramą žuvo tėvas ir jo dukra

Olandijoje vyriškis nužudė

Olandijoje policija, po kelias valandas trukusios įkaitų dramos šturmavusi vieną namą, aptiko du lavonus.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Olandijoje policija, po kelias valandas trukusios įkaitų dramos šturmavusi vieną namą, aptiko du lavonus.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

Nov 7, 2013, 6:28 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:58 PM

„Įtariamas šaulys ir jo trejų metų dukra žuvo per incidentą“, – sakė Reveno miestelio šalies pietuose merė Petra Dassen  per spaudos konferenciją, kuri buvo transliuojama per televiziją. 

Iki dantų ginkluoti policininkai, įsiveržę į namą, pirmajame aukšte pamatė 44-erių vyriškio ir jo dukters lavonus, sakė policijos viršininkas Gery Veldhuisas. „Abu, atrodo, su šautinėmis žaizdomis“, – pridūrė jis. 

Drama miestelyje maždaug už 200 kilometrų į pietryčius nuo Amsterdamo įsiplieskė ketvirtadienio rytą, kai susipykęs su buvusia žmona vyras šovė jai į koją. 

Tada, pagriebęs mergaitę, vyras įbėgo į namą, kuriame ji gyveno su savo mama ir seneliais. 

Policija apsupo namą ir ėmė derėtis su vyriškiu, kuris pažadėjo derybininkams pasiduoti apie 12 val. 30 min. vietos (13 val. 30 min. Lietuvos) prieš tai „apkabinęs dukrą“. 

Tačiau G.Veldhuisas pasakė, kad vėliau policininkai išgirdo du duslius garsus, bet ne buvo įsitikinę, jog tai buvo šūviai. 

Dar po dviejų valandų, nebepavykus susisiekti su vyriškiu, pareigūnai šturmavo namą ir viduje rado lavonus, nurodė policijos viršininkas. 

Netrukus per televiziją buvo parodyta, kaip sanitarai išneša kūnus iš namo. 

Olandiją gegužę sukrėtė kita šeimos nesutarimų tragedija – tėvas nužudė du savo sūnus, septynerių ir devynerių metų amžiaus. Vaikų kūnus tėvas išmetė į griovį netoli Reino upės ir pats nusižudė. 

„Šiandien tamsi diena mūsų bendruomenei“, – tarė Reveno merė P.Dassen.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.