V.Zatleras atsiprašė dėl J.Statkevičiaus mados šou

Latviai pasipiktino buvusio prezidento Valdžio Zatlero sprendimu gedulo metu apsilankyti Vilniuje praėjusį sekmadienį vykusiame dizainerio Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatyme.

Buvusio Latvijos prezidento V.Zatlero elgesys papiktino dalį tautiečių.<br>T. Bauro nuotr.
Buvusio Latvijos prezidento V.Zatlero elgesys papiktino dalį tautiečių.<br>T. Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 27, 2013, 2:30 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:08 AM

Kilus skandalui, buvęs Latvijos prezidentas trečiadienį atsiprašė latvių. Politikas pripažino, kad toks jo elgesys buvo klaida, skelbia portalas tvnet.lv.

Buvęs Latvijos vadovas atsiprašė tautiečių, kuriuos toks jo elgesys užgavo. Jo elgesį dar svarstys Reformų partijos, kurią V.Zatleras įkūrė pasitraukęs iš prezidentūros, Etikos komisija.

Gedulo metu dalyvavęs pramoginiame renginyje V.Zatleras teigė labai išgyvenantis dėl Latviją užgriuvusios tragedijos, kai Rygoje sugriuvo „Maxima“.

Madų šou Vilniuje buvęs Latvijos prezidentas dalyvavo su savo žmona Lolita. Portalui lrytas.lt jis pasakojo ilgai svarstęs, ar reikia važiuoti į šventinį renginį Vilniuje, tačiau vis dėlto ryžosi kelionei.

Pasirodo, kad ponia Lolita yra sena J.Statkevičiaus klientė ir šeima visada dalyvauja Lietuvos dizainerio madų šou. Būtent dėl to Zatlerai nutarė nepraleisti šio renginio ir šiais metais.

Jis atvyko – taip išreikšdamas pagarbą ne tik lietuvių kūrėjui, bet ir visai lietuvių tautai.

„Sunkiais momentais turime laikytis išvien“, – sakė buvęs Latvijos prezidentas.

Dizainerio 2014 metų pavasario ir vasaros kolekcijos pristatymas simboliškai prasidėjo tylos minute Rygoje žuvusiems pagerbti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.