Motina dvejus metus savo tris dukras laikė nelaisvėje

Policija Arizonoje, JAV, pranešė, kad beveik dvejus metus motina su patėviu nelaisvėje namuose Tuksono mieste pasibaisėtinomis sąlygomis laikė tris savo dukras, skelbia BBC.

Beveik dvejus metus motina su patėviu nelaisvėje namuose Tuksono mieste pasibaisėtinomis sąlygomis laikė tris savo dukras.<br>AP nuotr.
Beveik dvejus metus motina su patėviu nelaisvėje namuose Tuksono mieste pasibaisėtinomis sąlygomis laikė tris savo dukras.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 28, 2013, 9:03 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:24 AM

Pasak pareigūnų, dvi mergaitės, kurioms po 12 ir 13 metų, paspruko nuo patėvio, kuris bandė jas užpulti peiliu, ir įspėjo kaimyną.

Atvykę pareigūnai name rado dar vieną vonioje užrakintą 17-metę.

Mergaitės buvo nusilpusios dėl prastos mitybos. Jos pasakojo policijai, jog nesimaudė pusmetį.

„Jos buvo laikomos atskirai pasibaisėtinomis sąlygomis. Jos sakė pareigūnams, kad nematė viena kitos beveik dvejus metus“, - žurnalistams sakė Tuksono miesto policijos vadas Mike'as Gilooly.

Patėvis 34-erių Fernando Richteris ir 32-ejų Sophia Richter apkaltinti emociniu ir fiziniu smurtu bei pagrobimu. F.Richteris, be kita ko, kaltinamas seksualine prievarta.

Pranešama, kad mergaitės buvo stebimos ištisas 24 valandas. Visą laiką mergaičių kambariuose grojo garsi muzika, o vamzdžiai ir durų plyšiai buvo užkišti rankšluosčiais, kad nepraleistų garso, informavo pareigūnai.

Mergaitės perduotos vaikų apsaugos tarnybai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.