Rusijoje senelis išprievartavo anūkę, kuri yra ir jo duktė

Rusijos Primorės krašte – neįprastas pedofilijos atvejis. Už pedofiliją ir kraujomaišą nuteistas vietos gyventojas, išprievartavęs savo anūkę, kuri, pasirodo, yra ir jo duktė. Nukentėjusiosios motina nuo savo tėvo pagimdė tris vaikus, rašo newsru.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 23, 2013, 9:43 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 5:32 PM

Teismo sprendimu iškrypėlis už grotų praleis 13 metų. Bausmė jis atliks griežto režimo kolonijoje.

2013 m. pavasarį 53 metų kaimo gyventojas, „pasinaudojo bejėgiška 12-metės anūkės padėtimi ir ją išprievartavo“.

Nusikaltimas išaiškėjo tik po to, kai nukentėjusiosios motina apie jį papasakojo pažįstamiems, o tie pranešė socialinėms tarnyboms. Valdininkai savo ruožtu informavo policiją.

Tiriant baudžiamąją bylą, išaiškėjo ir daugiau šokiruojančių detalių. Paaiškėjo, kad kaltinamasis ilgą laiką sangulavo su savo dukterimi ir su ja susilaukė trijų vaikų.

„Dėl kraujomaišos visi vaikai turi sunkią protinio atsilikimo formą. Nukentėjusioji mergaitė tuo pat metu yra ir kaltinamojo duktė“, - sakoma tyrėjų spaudos pranešime.

Rusijos pedofilo byla primena Austrijos maniako Josefo Fritzlio bylą. 2009 m. jis buvo iki gyvos galvos uždarytas už grotų už tai, kad 24 metus rūsyje laikė dukterį ir reguliariai ją prievartavo. Nukentėjusioji tėvui prievartautojui pagimdė septynis vaikus, o viena iš jos dukterų taip pat tapo savo iškrypėlio senelio sekso verge.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.