Stebuklas Amerikoje - lėktuvas nusileido autostradoje (papildyta)

Amerikoje įvyko situacija, kurią galima pavadinti stebuklu. Judrioje Niujorko autostradoje nusileido gedimą patyręs nedidelis lėktuvas. Nors gatve tuo metu važiavo automobiliai, eismas buvo intensyvus, tačiau per nelaimę žmonės nenukentėjo. Apie tai praneša portalas bbc.co.uk.

Niujorko gatvėje nusileido lėktuvas.<br>AP nuotr.
Niujorko gatvėje nusileido lėktuvas.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 5, 2014, 10:02 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 10:47 PM

„Piper PA-28“ maždaug 15 val. 20 min. nutūpė greitkelio „Major Deegan Expressway“ šiaurės krypties dalyje Bronkse, rajone, kur tas greitkelis eina per Van Cortlandto parką. 

Federalinė aviacijos administracija (FAA) pranešė, kad lėktuvu skrido trys žmonės. Visi jie buvo nuvežti į ligoninę, bet policija ir ugniagesiai sakė, kad nei pilotas, nei dvi keleivės, kaip atrodo, smarkiai nenukentėjo. 

FAA sakė, kad lėktuvas buvo nesmarkiai apgadintas. Praeivių darytose nuotraukose matyti iš esmės nenukentėjęs mėlynos ir baltos spalvų lėktuvas, bet gulintis ant pilvo apsnigtoje pakelėje. Iš nuotraukų atrodo, kad lėktuvo važiuoklė sulūžo. 

Kol kas neaišku, kodėl lėktuvas tūpė greitkelyje. Jis nekliudė jokių automobilių, sakė policija. 

Dėl šio incidento greitkelis buvo uždarytas, į įvykio vietą atvyko gelbėjimo tarnybos. 

FAA įrašai rodo, kad lėktuvas įregistruotas savininko iš Sout Seilemo Niujorko valstijoje vardu. 

29 metų Patricia Sapol iš Vest Pointo tuo greitkeliu su vyru važiavo pietų kryptimi, kai pamatė gelbėjimo tarnybų automobilius, apstojusius prieš maždaug 15 min. nutūpusį lėktuvą. 

„Negalėjome tuo patikėti! Pamanėme: „O, Dieve, tai juk lėktuvas!“ Buvo gan neįtikima, - pasakojo ji. - Tai, kad iš tikrųjų nebuvo jokios avarijos, mes galvojome, buvo gan nuostabu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.