Nufilmavo girtą jaunuolį, bet iš upės jo netraukė

Prancūzė padavė į teismą porelę, kuri 2012 metais nufilmavo paupiu Bordo mieste šlitinėjusį sūnų. Moteris negali atleisti už tai, kad mobiliuoju telefonu nelaimėlį filmavę prancūzai leido jam įkristi į Garonos upę ir nuskęsti, skelbia „Daily Mail“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 7, 2014, 10:35 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 8:19 PM

Moteris, kuri anksčiau yra dirbusi policijoje, tvirtina, kad jos sūnui - girtam 19-mečiam studentui nepadėję praeiviai pažeidė įstatymus. Prancūzijoje teisė įpareigoja žmones padėti kitiems, kurie akivaizdžiai atsidūrę pavojuje.

Sylvie Zecca teigia norinti parodyti, kad elgtis taip, kaip minėtoji porelė, nevalia.

Jos sūnus Vincent'as dingo po audringų išgertuvių Bordo vieną 2012 metų kovo dieną. Po trijų savaičių skenduolio kūnas buvo ištrauktas iš pro miestą tekančios Garonos upės.

Velionio šeima iš pradžių aiškino, kad jis buvo nužudytas. Esą lemtingąją naktį buvo pavogta viena jo kreditinių kortelių. Bet policija nustatė, kad V.Zecca nuskendo po to, kai girtas įkrito į upę.

Nuskendusio jaunuolio motinai tik neseniai leista susipažinti su policijos turimais dokumentais. O juose užfiksuota, kad jauna porelė tyrėjams pasakojo pamačiusi „labai girtą“ vaikiną. Bet jie prisipažino ne padėję jaunuoliui, o iš jo juokęsi ir nufilmavę jį išmaniuoju telefonu.

„Neprašau, kad juos nubaustų. Tiesiog noriu, kad jie suprastų, kas yra atsakomybės jausmas“, – teigė S.Zecca.

2011-2012 netais Garonos upėje nuskendo tiek daug žmonių, ypač – jaunų, kad Bordo pareigūnai krantinėje įtaisė stebėjimo kameras. Čia dabar patruliuoja policininkai ir uždrausta parduoti alkoholį.

Parengė Gintaras Radauskas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.