Plėšikai žiauriai nužudė „Mis Venesuelą“ ir jos vyrą

„Mis Venesuela” 2004-aisiais tapusi ir konkurse „Mis Visata 2005” dalyvavusi Monica Spear ir jos 39-rių airių kilmės sutuoktinis Henry Berry pirmadienio vakarą nužudyti viename greitkelyje Venesueloje. Vietos žiniasklaida praneša, kad pora žuvo besipriešindama užpuolikams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 7, 2014, 6:49 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 8:26 PM

Pora su dukra buvo priversti sustoti kelyje, nes automobilis pateko į avariją. Taip šeima įstrigo greitkelyje ir pateko į plėšikų akiratį.

Po išpuolio penkiametė poros dukra gydoma ligoninėje - mergaitei buvo peršauta koja. Jos gyvybei pavojus negresia.

Venesuelos prokurorai pradėjo tyrimą dėl dviejų žmonių nužudymo ir mažamečio kūno sužalojimo. Anot policijos, tamsiuoju paros metu Venesuelos keliai tampa pavojingiausiais visame pasaulyje dėl itin didelio užpuolimų ir nužudymų skaičiaus.

Kaip praneša naujienų agentūra „Reuters”, 29-erių gražuolė Monica gyveno Jungtinėse Amerikos Valstijose, tačiau pastaruoju metu atostogavo Venesueloje. Monica Spear buvo žinoma muilo operų aktorė.

Pasak Venesuelos prezidento Nicolas Maduro, žmogžudystės šalyje yra pati opiausia problema. Oficialiais duomenimis, šalyje per metus 100 tūkst. žmonių tenka 39 žmogžudystės.

Nevyriausybinės organizacijos tvirtina, kad šalyje, kurioje gyvena beveik 30 mln. žmonių, per metus jų nužudoma 24 tūkst.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.