Įspūdinga žagintojo paieška Japonijoje baigėsi sėkme

Japonijoje tūkstančių

Visuomeninis transliuotojas NHK ketvirtadienį rodė neįprastai ilgą tiesioginę transliaciją apie įtariamojo sulaikymą.<br>AP nuotr.
Visuomeninis transliuotojas NHK ketvirtadienį rodė neįprastai ilgą tiesioginę transliaciją apie įtariamojo sulaikymą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

Jan 9, 2014, 11:34 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 6:48 PM

Iš sraigtasparnio nufilmuotoje medžiagoje buvo matyti, kaip dešimtys policininkų civiliais drabužiais ir uniformuoti jų kolegos apsupa vyrą, kaip manoma – 20 metų Yutą Sugimoto, kuris paspruko iš prokuratūros į pietus nuo Tokijo esančiame Kavasakio uostamiestyje.

Y.Sugimoto slapstėsi nuo antradienio, kai pabėgo per apklausos prokuratūroje pertrauką. Jis buvo apklausiamas dėl jaunos moters grupinio išžaginimo ir apiplėšimo Kavasakyje sausio 2 dieną.

Paieškai buvo mobilizuota maždaug 4 tūkst. policininkų, šimtai automobilių, sraigtasparniai, kateriai ir dresuoti šunys.

Vietos mokyklos informavo mokinius neiti į lauką vieniems, o tėvai televizijos reporteriams pasakojo nuogąstaujantys dėl savo vaikų saugumo – šalyje, kur smurtinių nusikaltimų įvykdoma labai mažai.

Visuomeninis transliuotojas NHK ketvirtadienį rodė neįprastai ilgą tiesioginę transliaciją apie įtariamojo sulaikymą ir tai atspindėjo didžiulį žiniasklaidos ir visuomenės susidomėjimą šia byla.

Per transliaciją buvo matyti vyras, kurio galva buvo uždengta ir kurį tuzinas pareigūnų vedė kažkokiu mediniu taku, o paskui įsodino į laukusį policijos automobilį. Veiksmas vyko viename netoliese esančio Jokohamos miesto rajone.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.