Žinia apie auglį ištirpdė merginos viršininko širdį

Restorane dirbančiai amerikietei Brittany Mathis daug kas galėtų pavydėti jos viršininko. Jis nusprendė parduoti šeimos verslą, kai sužinojo, kad medikai darbuotojos smegenyse aptiko auglį, rašo „Lietuvos rytas“, remdamasis „The Independent“, ir „Khou.com“ informacija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 10, 2014, 7:05 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 5:56 PM

Siaubingą žinią 19-metė padavėja B.Mathis išgirdo gruodį. Dar daugiau problemų merginai kilo dėl to, kad ji, kaip ir daugelis amerikiečių, neturi sveikatos draudimo.

Todėl jos sąskaitos už sveikatos priežiūros paslaugas auga, o mergina neturi pinigų išsitirti, ar auglys piktybinis, ar ne.

Tačiau į pagalbą B.Mathis suskubo restorano, kuriame dirba ne tiktai ji, bet ir jos motina bei sesuo, savininkas Michaelis de Beyeris.

Vyras nusprendė parduoti daugiau nei 15 metų gyvuojantį šeimos verslą ir paaukoti pinigus merginai.

„Negalėčiau kitaip gyventi. Žinodamas, kad jai reikia pagalbos, niekada nesijausčiau laimingas tiesiog uždirbdamas iš restorano pinigus“, – kalbėjo M.de Beyeris.

Jis atkreipė dėmesį, kad paauglės šeima sunkiai dirba, o praeityje išgyveno daug sunkių akimirkų, bet nelaiko ištiesusi rankos ir neprašo niekieno pagalbos.

B.Mathis tėvas mirė 2000-aisiais, kai trūko jo smegenų auglys, apie kurį vyras nieko nežinojo. Tuo metu jam buvo 33-eji.

B.Mathis motina Barbara mano, kad panašių sveikatos problemų turi ir jos duktė, o jų darbdavio sprendimą parduoti dėl jos verslą vadina palaiminimu.

Anot M.de Beyerio, jo restoranas vertas apie 2 milijonus JAV dolerių. Verslą pardavęs vyras ne tik galėtų padėti merginai, bet ir praleistų daugiau laiko su žmona ir vaikais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.