F.Hollande'as prisipažino buvęs neištikimas (papildyta)

Prancūzijos prezidentas Francois Hollande'as savo partnerei Valerie Trierweiler prisipažino palaikąs artimus santykius su aktore Julie Gayet. Tai pirmoji šalies dama papasakojo pažįstamam žurnalistui Fredericui Gerscheliui, dirbančiam dienraštyje „Le Parisien“. Tačiau surengtoje spaudos konferencijoje F.Hollande'as apie asmeninį gyvenimą atsisakė kalbėti.

F.Hollande'o gyvenimo partnerė buvo visiškai nustebinta prisipažinimo.<br>AP nuotr.
F.Hollande'o gyvenimo partnerė buvo visiškai nustebinta prisipažinimo.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jan 14, 2014, 5:34 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 1:20 PM

Jau pirmasis žurnalistų klausimas F.Hollande'ui buvo būtent apie tai: „Pone prezidente, ar madam V.Trierweiler)vis dar yra Prancūzijos pirmoji dama?“ Jau kelias dienas šalyje netyla kalbos apie artimus F.Hollande'o santykius su viena aktore. Jo gyvenimo partnerė Valeri Trierweiler nuo praėjusio penktadienio guli ligoninėje – greičiausiai paveikta į dienos šviesą iškilusios informacijos apie prezidento meilės ryšius.

„Aš suprantu jūsų klausimą, ir jūs neabejotinai suprasite mano atsakymą: privatūs reikalai turi likti privatūs. Dėl to aš neatsakinėsiu į klausimus šia tema“, – spaudos konferencijoje pareiškė prezidentas. Tačiau jis pažadėjo pakomentuoti situaciją dar prieš tai, kai vasarį vyks į Vašingtoną. „Kiekvienam asmeniniame gyvenime gali tekti susidurti su išbandymais. Dabar mums būtent taip yra“, – sakė F. Hollande'as, pridurdamas, kad tai yra „skausmingi momentai“.

Beje, prezidentas gali pasiguosti tuo, kad ir dauguma prancūzų jo meilės ryšius traktuoja kaip grynai asmeninį reikalą. 84 proc. respondentų per atitinkamą apklausą telefonu nurodė, kad tai neturi įtakos F.Hollande'o įvaizdžiui.

Nustebino prisipažinimas

Ji jaučias lyg pervažiuota traukinio, sakė 48 moteris reporteriui. Pradžioje ji paskalų žurnalo „Closer“ informaciją apie F.Hollande'o meilės ryšius palaikė „antimi“. Ji net norėjo kreiptis į savo advokatus, kad informacijos platinimas būtų sustabdytas.

Kai V.Trierweiler apie romaną pasiteiravo paties prezidento, šis atvirai prisipažino. Poros pokalbis esą vyko vienoje Eliziejaus rūmų salių. „Jis nieko neneigė. Nei naktinių kelionių motoroleriu su savo asmens sargybiniu, nei slaptų susitikimų su J.Gayet dažnumo“, – sakė G.Gerschelis. Meilės romanas esą prasidėjo prieš kelis mėnesius. Tai, kas įvyko po prisipažinimo, V.Trierweiler apibūdino kaip „politinį emocinį cunamį“.

F.Hollande'o gyvenimo partnerė buvo visiškai nustebinta prisipažinimo, nors gandai apie prezidento neištikimybę Paryžiuje sklandė jau seniai. Pirmoji šalies pora kartu praleido Kalėdų šventes ir sutiko Naujuosius, todėl V.Trierweiler neabejojo, kad jie ir toliau yra drauge.

Tačiau moteris yra pasirengusi atleisti prezidentui, rašo „Le Parisien“. Vis dėlto F.Hollande'as turi greitai apsispręsti, ar ir toliau nori ją matyti šalia savęs kaip pirmąją šalies ponią.

Pora šešerius metus gyvena drauge, tačiau nėra susituokusi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.