Prancūzijos prezidento meilužė J.Gayet laukiasi jo vaiko?

Jausmuose pasiklydusio Prancūzijos prezidento Francois Hollande'o nauja mylimoji aktorė Julie Gayet – keturis mėnesius nėščia. Todėl valstybės vadovo sugyventinė Valerie Trierweiler – nebe pirmoji Prancūzijos ponia. Toks gandas pasklido antradienį vakare per interneto socialinį tinklą „Twitter“. Šią naujieną paviešinęs tinklaraštininkas tvirtino, kad jo šaltinis –  solidaus televizijos kanalo M6 žurnalistas, rašo „Daily Mail“.

J.Gayet jos buvęs vyras režisierius vakar vadino atsakinga ir darbščia aktore, kuri rūpinasi savo vaikais ir juos myli.<br>„Youtube“ nuotr.
J.Gayet jos buvęs vyras režisierius vakar vadino atsakinga ir darbščia aktore, kuri rūpinasi savo vaikais ir juos myli.<br>„Youtube“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-15 10:55, atnaujinta 2018-02-17 12:43

Tiesa, žinios kol kas niekas nei paneigė, nei patvirtino. Skandalo sūkuryje atsidūrusi dviejų paauglių  motina J.Gayet slapstosi nuo žiniasklaidos, televizijos M6 atstovas paneigė, kad redakcija turi žinių apie nėštumą, o Eliziejaus rūmai atsisakė teikti komentarus šia tema.

Trečiadienį tinklaraštininko, pasivadinusio Le Reed, pranešimo „Twitter“ jau nebuvo.

Skandalas dėl socialisto F.Hollande'o meilės nuotykių kilo praėjusį penktadienį, kai žurnalas „Closer“ paskelbė fotoreportažą, neva įrodantį prezidento ir buvusios erotinių filmų aktorės 41 metų J.Gayet meilės romaną.

Teigiama, kad pora susitikinėjo prabangiame bute, priklausančiame J.Gayet draugės vyrui, kuris yra siejamas su Korsikos mafija. Šis butas yra vos 140 metrų nuo Eliziejaus rūmų, kur F.Hollande'as gyvena su V.Trierweiler.

59 metų valstybės lyderį į meilės lizdelį mopedu atveždavo jo apsaugininkas.

Keletą kartų F.Hollande’as ten liko nakvoti, o ryte apsaugininkas valstybės vadovui pusryčiams pristatė prancūziškų ragelių.

Žurnalistė V.Trierweiler apie skandalingą „Closer“ publikaciją buvo informuota jos pasirodymo išvakarėse.

Kai tautos palankumo stokojanti V.Trierweiler įsitikino, kad užkirsti kelio publikacijai nepavyks, ji, kaip pranešama, nualpo nuo šoko ir išsekimo. Moteris buvo paguldyta į ligoninę ir joje yra iki šiol.

Šaltiniai prezidentūroje tvirtino, kad pirmoji Prancūzijos dama, kuri pati yra pagarsėjusi daugybiniais meilės ryšiais, po šio incidento jaučiasi viešai pažeminta ir paversta pajuokos objektu.

F.Hollande'as atsisako kalbėti su žiniasklaida apie asmeninius reikalus, bet V.Trierweiler kasdien apie savo išgyvenimus pasakoja laikraščiui „Le Parisien“.

Ji leido suprasti ketinanti atleisti F.Hollande'ui neištikimybę, tačiau pirmiausia nori pailsėti ir sužinoti jo ketinimus savo atžvilgiu.

V.Trierweiler artimi asmenys žiniasklaidą informavo, kad neoficiali Prancūzijos pirmoji ponia kaip niekad nori kartu su mylimuoju vykti su oficialiu vizitu į JAV, kuris suplanuotas vasario mėnesį, ir ten susitikti su prezidentu Baracku Obama bei jo žmona Michelle, kurią V.Trierweiler vadina savo drauge.

Per antradienio spaudos konferenciją keturių vaikų tėvas (jų susilaukė su ilgamete gyvenimo drauge socialistų politike Segolene Royal, kuri vyrą paliko dėl jo romano su jaunesne V.Trierweiler) F.Hollande'as nepaneigė savo romano su aktore.

Jis taip pat atsisakė kalbėti apie asmeninius reikalus, tačiau užsiminė, kad jo santykiuose su V.Trierweiler – krizė.

„Kiekvienas savo asmeniniame gyvenime gali patirti sunkių išmėginimų, taip yra ir su mumis, – sakė jis. – Tai skausmingos akimirkos. Bet aš laikausi vieno principo: privatūs reikalai turėtų būti tvarkomi privačiai, gerbiant visų intymumą. Čia nei vieta, nei laikas tai daryti.“

F.Hollande'as pridūrė, kad į klausimą, ar V.Trierweiler – vis dar pirmoji Prancūzijos dama, atsakys iki vasario 11-osios valstybinio vizito į Vašingtoną.

Vašingtone Baltųjų rūmų atstovas Jay Carney išsisukinėjo, kai jo buvo paklausta, ar kaip nors keitėsi planai dėl F.Hollande'o ir jo partnerės vizito.

 „Prezidentas laukia susitikimo su prezidentu F.Hollande'u. Dėl delegacijos patarčiau kreiptis į Prancūzijos vyriausybę“, – sakė J.Carney.

Vakar Prancūzijos spauda pranešė, kad F.Hollande'as norėjo pranešti apie skyrybas su trijų vaikų motina V.Trierweiler, bet pabūgo tai padaryti dėl jos sveikatos. Spauda taip pat rašė, esą prezidentas prisipažino sugyventinei apie romaną su J.Gayet.

Parengė Eglė Buitkienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.