F.Hollande'as iki šiol neaplankė ligoninėje gulinčios savo gyvenimo partnerės

Prancūzijos prezidentas Francois Hollande'as iki šiol neaplankė ligoninėje gulinčios

Antradienį F.Hollande'as pripažino problemas savo santykiuose, tačiau detaliau asmeninio gyvenimo komentuoti nenorėjo.<br>AP nuotr. iš archyvo
Antradienį F.Hollande'as pripažino problemas savo santykiuose, tačiau detaliau asmeninio gyvenimo komentuoti nenorėjo.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jan 16, 2014, 8:01 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 10:49 AM

Nežinoma, ar F.Hollande'as nenori aplankyti savo gyvenimo partnerės, ar ji pati nenori jo matyti.

J.Gayet tuo tarpu pateikė ieškinį prieš žurnalą „Closer“, paviešinusį jos meilės ryšius su F.Hollande'u. Ji reikalauja 50 000 eurų už savo asmeninės sferos pažeidimą ir 4 000 eurų proceso išlaidoms padengti.

Žurnalas praėjusį penktadienį atskleidė F.Hollande'o ir aktorės meilės aferą. V.Trierweiler tą pačią dieną atsidūrė ligoninėje, kad, anot jos aplinkos, „pailsėtų ir pasidarytų keletą tyrimų“.

Antradienį F.Hollande'as pripažino problemas savo santykiuose, tačiau detaliau asmeninio gyvenimo komentuoti nenorėjo. Paklaustas apie V.Trierweiler sveikatos būklę, prezidentas tepasakė: „Ji ilsisi“.

Oficialiai apie Prancūzijos pirmosios damos būklę nieko nežinoma. Žiniasklaida kalba apie depresines jos nuotaikas. Stotis „Europe 1“, remdamasi 48 metų žurnalistės draugais, ketvirtadienį pranešė, kad ji kenčia nuo „didžiulio, nervinio nuovargio“ ir stiprių nuotaikos svyravimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.