Susektas F.Hollande’as blaškosi tarp draugės ir meilužės

Prancūzijos prezidento Francois Hollande’o meilužė aktorė Julie Gayet – keturis mėnesius nėščia. Tokie gandai sklinda Prancūzijoje nerimstant skandalui dėl šalies vadovo neištikimybės, rašo „Lietuvos rytas“, remdamasis BBC ir AFP informacija.

V.Trierweiler, kuri pati yra pagarsėjusi daugybiniais meilės ryšiais, po šio incidento jaučiasi viešai pažeminta ir paversta pajuokos objektu.<br>AP nuotr.
V.Trierweiler, kuri pati yra pagarsėjusi daugybiniais meilės ryšiais, po šio incidento jaučiasi viešai pažeminta ir paversta pajuokos objektu.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-16 07:27, atnaujinta 2018-02-17 11:45

Gandas apie J.Gayet nėštumą pasklido antradienį vakare per socialinį tinklą „Twitter“. Šią naujieną paviešinęs tinklaraštininkas tvirtino, kad jo šaltinis – solidaus televizijos kanalo M6 žurnalistas.

Tiesa, žinios kol kas niekas nei paneigė, nei patvirtino. Skandalo sūkuryje atsidūrusi dviejų paauglių motina J.Gayet slapstosi nuo žiniasklaidos, televizijos M6 atstovas paneigė, kad redakcija turi žinių apie nėštumą, o Eliziejaus rūmai atsisakė teikti komentarus šia tema.

Skandalas dėl F.Hollande’o meilės nuotykių kilo praėjusį penktadienį, kai žurnalas „Closer“ paskelbė fotoreportažą, neva įrodantį prezidento ir buvusios erotinių filmų aktorės 41 metų J.Gayet romaną.

Pora susitikinėjo prabangiame bute. 59 metų valstybės lyderį į meilės lizdelį mopedu atveždavo jo apsaugininkas.

Butas yra vos 140 metrų nuo Eliziejaus rūmų, kur F.Hollande’as gyvena su Valerie Trierweiler. Tad ar pastaroji, kuri nėra ištekėjusi už F.Hollande’o, gali sakyti esanti pirmoji Prancūzijos ponia?

Atsakymo, regis, kol kas nežino nei tai nustatyti turintis teismas, nei pati V.Trierweiler, kuri pasirodžius žiniai nualpo. Moteris buvo paguldyta į ligoninę ir joje yra iki šiol.

Šaltiniai prezidentūroje tvirtino, kad V.Trierweiler, kuri pati yra pagarsėjusi daugybiniais meilės ryšiais, po šio incidento jaučiasi viešai pažeminta ir paversta pajuokos objektu.

Be to, neryžtingumą demonstruoja ir F.Hollande’as – jis, regis, irgi nežino, ar V.Trierweiler yra pirmoji šalies ponia.

Bent jau tokį įspūdį buvo galima susidaryti per antradienio spaudos konferenciją, kurios metu niekam nerūpėjo naujasis F.Hollande’o pristatytas šlubuojančios Prancūzijos ekonomikos gaivinimo planas.

Klausimai buvo tik apie įtariamą prezidento meilužę, nors paprastai šalies žurnalistai labai atsargiai ir nenoriai kišasi į asmeninius reikalus – Prancūzijoje galioja griežti privatumo įstatymai. O 77 proc. prancūzų mano, kad privatūs reikalai tokie ir turi likti. Net jei asmuo – šalies vadovas. Bet kalbos apie meilužes įdomios daugeliui.

Prezidentas irgi pabrėžė, kad meilės reikalai – privatus reikalas, tačiau pripažino, jog santykius su V.Trierweiler, kuri, beje, tapo F.Hollande’o skyrybų su savo vaikų motina Segolene Royal priežastimi, ištiko krizė.

„Kiekvienas savo asmeniniame gyvenime gali patirti sunkių išmėginimų. Tai skausmingos akimirkos“, – sakė prezidentas ir pridūrė, kad į klausimą, ar V.Trierweiler – vis dar pirmoji Prancūzijos dama, atsakys iki vasario 11-osios valstybinio vizito į Vašingtoną.

V.Trierweiler pasiruošusi atleisti sugyventiniui išdavystę, nes nori ištrūkti į JAV iš ganduose verdančios Prancūzijos.

Beje, pačiam F.Hollande’ui skandalas davė iš pažiūros keistos, bet neištikimybe garsėjančioje Prancūzijoje prognozuotos naudos – apgailėtinas jo reitingas pakilo nuo 24 iki 26 punktų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.