Kūdikį pagimdžiusi vienuolė nenutuokė esanti nėščia

Viena vienuolė iš Riečio miesto, centrinėje Italijoje pasiskundė pilvo skausmais ir buvo paguldyta į ligoninę. Ir tik ten 31 metų moteris itin nustebo sužinojusi, kad jai teks tuoj gimdyti, skelbia britų transliuotojas BBC.

Viena katalikų bažnyčios vienuolė pagimdė sveiką berniuka, nors teigė nieko nežinojusi apie savo nėštumą.<br>„Reuters" asociatyvi nuotr.
Viena katalikų bažnyčios vienuolė pagimdė sveiką berniuka, nors teigė nieko nežinojusi apie savo nėštumą.<br>„Reuters" asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-18 14:24, atnaujinta 2018-02-17 09:22

Įsitikinusi, kad pilvo skausmus greičiausiai sukėlė apsinuodijimas maistu, iš Salvadoro kilusi vienuolė iškvietė medikus. Nugabenę moterį į ligoninę medikai nebeturėjo abejonių – ji buvo nėščia ir greitai ten pagimdė sveiką berniuką. Vienuolė jį pavadino Pranciškumi – popiežiaus garbei.

Netoliese esančio vienuolyno dvasininkai lyg susitarę tikino nustebinti žinios apie vienos jų vienuolės nėštumą. Vietos kunigas Fabrizio Borrello sakė tikįs, kad vienuolė sakė teisybę.

O nedidelio Riečio miesto meras paprašė visuomenės gerbti vienuolės privatumą ir daugiau detalių apie jos tapatybę bei gyvenimo istoriją nepateikė.

Tačiau tai tik sužadino religingų italų susidomėjimą, o ligoninės personalas neatsigina žmonių, kurie neša aukas pagimdžiusiai vienuolei tikėdami jos nekaltu prasidėjimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.