Egzorcizmo seanso metu nužudyti du vaikai

Merilendo valstijos

Policija sužinojo apie nusikaltimą, kuris buvo padarytas penktadienį.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Policija sužinojo apie nusikaltimą, kuris buvo padarytas penktadienį.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 19, 2014, 1:20 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 8:55 AM

21 metų Monifa Denise Sandford ir 28 metų Zakieya Latrice Avery peiliu padarė daugybę žaizdų dviem Everi vaikams - dvejų metų mergaitei ir vienerių metų berniukui, kurie mirė. Du kiti Everi vaikai - penkerių ir aštuonerių metų amžiaus - buvo sužeisti, jie nugabenti į ligoninę.

Policija sužinojo apie nusikaltimą, kuris buvo padarytas penktadienį, kai pareigūnams paskambino vienas iš moterų kaimynų. Jis pamatė kraujo pėdsakų ir peilį prie namo stovėjusiame automobilyje. Atskubėję į nuskaltimo vietą policininkai surado namuose vaikų lavonus ir sulaikė mėginusią bėgti Everi. Kita egzorcizmo seanse dalyvavusi moteris buvo sužeista. Ji buvo nugabenta į ligoninę, kur jai buvo suteikta pagalba, o vėliau suimta.

Moterys kaltinamos dėl dviejų nužudymų ir dviejų pasikėsinimų nužudyti. Jos suimtos be teisės būti paleistoms už užstatą.

Tai jau ne pirmas atvejis, kai JAV pareigūnai susiduria su amerikiečių mėginimais išvaryti demonus iš savo artimųjų. Praėjusių metų lapkritį nedideliame Kalifornijos valstijos Stoktono mieste policija suėmė du amerikiečius, pagrobusius moterį, kad išvarytų iš jos demonus. Nukentėjusioji vienam iš vyrų buvo buvusi žmona, kitam - motina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.