F.Hollande'o partnerė po skandalo išėjo iš ligoninės

Prezidento Francois Hollande'o

F.Hollande'as turi meilužę.<br>AP nuotr.
F.Hollande'as turi meilužę.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

Jan 19, 2014, 11:41 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 9:00 AM

Pirmoji ponia Valerie Trierweiler iš Paryžiaus ligoninės, į kurią buvo paguldyta sausio 10 dieną dėl nervinio išsekimo ir žemo kraujospūdžio, išvyko į prezidento rezidenciją Versalyje, sakė šaltinis jos biure.

Pateikdama pirmą po kilusio skandalo savo komentarą, V.Trierweiler „Twitter“ padėkojo šalininkams.

„Ačiū iš visos širdies visiems tiems, kurie atsiuntė paramos žinutes, labai sujaudinta“, - parašė ji, pasinaudodama savo asmenine, o ne oficialia, paskyra.

Susirūpinimas dėl 48 metų V.Trierweiler didėjo jai pasijutus blogai po bulvarinio žurnalo „Closer“ pranešimų, kad 59 metų F.Hollande'as užmezgė romaną su 41 metų aktore Julie Gayet.

Žurnalas „Paris Match“, kuriame V.Trierweiler dirbo reportere, o dabar turi savo skiltį, penktadienį pranešė, jog jos šeima „nerimavo“, nes jos 16-metis sūnus Leonard'as negalėjo jos aplankyti ir ji neatsakinėjo į skambučius.

Tačiau jis susitiko su motina jai išėjus iš ligoninės ir „Twitter“ parašė: „Pagaliau su savo motina! Džiaugiuose, kad vėl esu su ja“.

Šeštadienio pranešime žurnalas teigė, kad pirmoji ponia „beveik su niekuo“ nesimatė, kol gulėjo Pitjė-Salpetrijero ligoninėje.

Čia ji sustiprėjo valgydama – sočius makaronus su sūriu ir kumpiu, kurių tikriausiai nebūna prezidentūros rūmuose, kur ruošiami gurmaniški „naujosios virtuvės“ patiekalai, rašė žurnalas.

Romanas nekėlė grėsmės saugumui

Prancūzijos prezidento Francois Hollande'o saugumui nesukėlė pavojaus jo slapti pasimatymai su aktore Julie Gayet , sekmadienį tvirtino vidaus reikalų ministras Manuelis Valsas. 

„Prezidentas saugomas visada, ir per viešą veiklą“, ir privačioje sferoje, prancūzų radijui sakė ministras, kuris nurodė, kad valstybės vadovą saugo maždaug 60-ies „itin kompetentingų“ policijos pareigūnų komanda. 

Bulvarinis žurnalas „Closer“ sausio 10 dieną paskelbė, kad F.Hollande'as reguliariai lankydavo J.Gayet pasiskolintame bute, į kurį vairuotojas jį nuveždavo motoroleriu. Prezidento veidą per tas išvykas dengdavo motociklininko šalmas. 

„Prezidento saugumui niekada nebuvo iškilęs pavojus“, - sakė M.Vallsas ir pridūrė, kad nežinojo apie tą romaną ir kad jeigu vidaus reikalų ministras būtų informuojamas apie visus privačius prezidento ir kitų pareigūnų susitikimus su saugumo detalėmis, „mes nebūtume demokratija“. 

Pasak ministro, privačiam gyvenimui turėtų būti skiriama „šventa pagarba“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.