Nuo mokslų sprukę turtuolių vaikai rasti prabangiame kurorte

Neapsikentę niūrios žiemos ir iš elitinio Jungtinės Karalystės Stounihersto koledžo praėjusią savaitę pasprukę du paaugliai po beveik savaitę trukusios paieškos aptikti viename prabangiame Dominikos Respublikos viešbutyje, skelbia britų dienraštis „Daily Mail“.

E.Bunyanas ir I.Gainijeva vietoje mokslų lietingoje Jungtinėje Karalystėje pasirinko poilsį saulėtoje Dominikos Respublikoje.<br>"Facebook" nuotr.
E.Bunyanas ir I.Gainijeva vietoje mokslų lietingoje Jungtinėje Karalystėje pasirinko poilsį saulėtoje Dominikos Respublikoje.<br>"Facebook" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-20 14:09, atnaujinta 2018-02-17 08:07

Du katalikiškosios internatinės mokyklos auklėtiniai pavargo nuo lietingų orų ir paslapčia išskrido į Dominikos Respubliką.

Iš kur paaugliai gavo pinigų nepigioms atostogoms Karibuose, nesunku nuspėti. Bilietus 16-etis Edwardas Bunyanas ir 17-ąjį gimtadienį Dominikos Respublikoje atšventusi Indira Gainijeva nusipirko pasinaudoję tėvų duotomis kreditinėmis kortelėmis.

Šias su neribotu pinigų limitu turi kone kiekvienas XVI a. įkurto koledžo moksleivis, mat čia mokosi turtingųjų atžalos. Mokslai Stounihersto koledže per metus kainuoja 30 tūkst. svarų sterlingų (125,6 tūkst. litų).

Vis dėlto romantiškas paauglių atostogas nutraukė policija. Dominikos Respublikos pareigūnai porelę medžiojo prabangiuose šalies kurortuose, vaikščiojo po paplūdimius su dingusiųjų nuotraukomis.

Galiausiai viename Punta Kanos 5 žvaigždučių viešbutyje porelė buvo aptikta. Tiesa, paaugliai dar sugebėjo apmauti jų atėjusius išsivesti pareigūnus ir pabėgo į kitą viešbutį. Bet ir čia ieškomi paaugliai buvo aptikti, o nuo tolesnio bėgimo E.Bunyaną sulaikė į viešbutį atvykusi jo motina.

Britas neslėpė esąs patyręs keliautojas ir nuotykių ieškotojas. Jis jau yra lankęs kelias privačias ir prabangias mokyklas Ispanijoje bei Kanadoje. Tuo tarpu jo draugei toks elgesys, regis, buvo visai nebūdingas.

Kazachstano turtuolio dukra seniai svajojo mokytis Jungtinėje Karalystėje, nors jos tėvas, farmacijos bendrovių savininkas Ravilas Gainijevas iš pradžių Indirą norėjo išsiųsti mokytis į Maskvą.

Bet užsispyrusi paauglė pasiekė savo. Apie naująjį vaikiną tėvui ji nieko nepasakojo, nors koledže apie paauglių santykius ir netgi planus trumpam pabėgti nuo niūrios kasdienybės teigė žinoję jų draugai.

R.Gainijevas sakė mėginęs skambinti dukrai, siuntęs žinutes, maldaudamas ją bent jau atsiliepti. Be to, jis neblokavo Indiros kreditinių kortelių, mat nenorėjo, kad paaugliai būtų priversti keliauti iš vietos į vietą lyg skurdžiai.

Dominikos Respublikoje Edwardas ir Indira iš pradžių užsiregistravo netikrais vardais, išsijungė mobiliuosius telefonus. Jie negailėjo pinigų poilsiui ir iš karto susimokėjo už prabangią nakvynę viešbučio kambaryje, kur savaitė kainuoja 1672 svarus (7 tūkst. litų)

parengė Vaidas Saldžiūnas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.