J.Chiraco žmona užjaučia V.Trierweiler

Prancūzijos buvusi pirmoji

Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

Jan 22, 2014, 4:02 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 5:42 AM

80-metė B.Chirac radijui „Europe 1“ sakė, kad būti pirmąją ponia ir visada dėmesio centre nėra lengva.

„Žinote, tai gana sudėtinga, – sakė B.Chirac. – Man visa tai patiko, bet ir pasisekė, kad 18 metų buvau Paryžiaus mero žmona, ketverius metus ministro pirmininko žmona ir 10 metų ministro žmona“.

Apie tai, kad turi silpnybę moterims, Jacques'as Chiracas prisipažino 2007 metais, prieš pasitraukdamas iš politikos: „Buvo moterų, kurias mylėjau labai, kuo įmanoma diskretiškiau“.

B.Chirac tikino, kad mintimis yra su F.Hollande'o partnere V.Trierweiler, kuri, kilus skandalui dėl prezidento romano, savaitę išbuvo vienoje Paryžiaus ligoninėje, o dabar sveiksta prezidentinėje rezidencijoje Versalyje.

„Aš labai tikiuosi, kad tai tik išsekimas“, – sakė B.Chirac apie V.Trierweiler gydymą ligoninėje ir pridūrė, kad su ja „dalinasi liūdesiu“.

V.Trierweiler šeštadienį išvyko iš Paryžiaus ligoninės, į kurią buvo paguldyta sausio 10 dieną dėl nervinio išsekimo ir žemo kraujospūdžio.

48 metų V. Trierweiler savijauta pablogėjo po bulvarinio žurnalo „Closer“ pranešimų, kad 59 metų F.Hollande'as užmezgė romaną su 41 metų aktore Julie Gayet.

Tuo tarpu F.Hollande'as pažadėjo patikslinti V.Trierweiler statusą prieš numatomą oficialų vizitą į Jungtines Valstijas vasario mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.