Sniegas ir lijundra sutrikdė gyvenimą JAV

Neįprasta šalčio banga, atnešusi sniegą ir lijundrą, antradienį apėmė JAV pietrytinę dalį. Luizianos valstijoje mokyklos ir vyriausybinės įstaigos anksčiau nei įprasta nutraukė darbą, praneša agentūra AFP.

Stichija sutrikdė eismą Misisipės valstijoje.<br>AP nuotr.
Stichija sutrikdė eismą Misisipės valstijoje.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2014-01-29 14:54, atnaujinta 2018-02-16 23:17

Meteorologai antradienio vakarą paskelbė, kad žiemos audra juda į centrinę Floridos dalį ir Meksikos įlankos regioną. Gyventojai nuo pietinio Teksaso iki Floridos paraginti pasirengti snygiui ir minusinėms temperatūroms. Toks oras pietinėse JAV valstijose yra labai neįprastas.

Daugelis maisto produktų parduotuvių buvo sausakimšos žmonių, kurie pirko maisto atsargas. "Žmonės perka kaip prieš uraganą", - sakė vienos parduotuvės Naujajame Orleane savininkas.

Dėl žiemiškų orų daugelyje vietų pastebimai sutriko visuomeninis gyvenimas. Be kita ko, buvo atšaukta daugiau kaip trys tūkstančiai lėktuvų skrydžių.

Trečiadienį atšiaurūs žiemiški orai prognozuojam Šiaurės Karolinoje, Pietų Karolinoje, Džordžijoje ir Floridos pietuose. Šios valstijos paskelbė nepaprastąją padėtį.

Praėjusią savaitę sniege skendėjo JAV rytinė pakrantė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.