Ukrainoje moteris per 4 metrų pusnis gimdyti važiavo tanku

Ukrainos Donecko srityje pūgai užpusčius kelius, gimdyvę iš nuošalaus kaimo į gimdymo namus teko vežti tankui – negalėdami per 4 metrų pusnis nusigauti iki Kremeniovkos kaimo, medikai kreipėsi pagalbos į armiją. Karinė technika taip pat užtruko 12 valandų, kol pasiekė kaimą, tačiau moterį iki gimdymo namų nuvežti spėjo laiku, rašo newsru.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-02 12:48, atnaujinta 2018-02-16 19:46

Dėl gausiai iškritusio sniego Donecko srityje nuo pasaulio atkirsta šimtai kaimų, taip pat ir pusę milijono gyventojų turintis Mariupolio miestas. Tik penktą parą po snygio iš dalies atstatytas judėjimas keliuose.

Panaši padėtis ir Ternopilio srityje – apie 100 kaimų atkirsti, apie 40 likę be elektros. Technika nespėja valyti kelių, nes, vos nuvalius, juos vėl užverčia sniegas. Ne ką geriau Ivano Frankivsko, Chersono srityse.

Iš viso Ukrainoje be elektros likę daugiau kaip 400 gyvenviečių, daugiausiai rytuose ir pietuose. Simferopolio oro uoste jau trečią dieną atšaukti visi skrydžiai. Kerčės sąsiauryje sustabdytas laivų judėjimas.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.