Paskelbti velionio aktoriaus Ph.S.Hoffmano skrodimo rezultatai

Velionio „Oskaro“ laureato

Trijų mažamečių vaikų tėvo, laikyto geriausiu ekscentriškus personažus vaidinančiu savo kartos aktoriumi, netikėta mirtis sudrebino Holivudą.<br>AP nuotr.
Trijų mažamečių vaikų tėvo, laikyto geriausiu ekscentriškus personažus vaidinančiu savo kartos aktoriumi, netikėta mirtis sudrebino Holivudą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

Feb 6, 2014, 11:13 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:47 PM

JAV policija, tirianti Ph.S.Hoffmano mirtį nuo tikėtino heroino perdozavimo, antradienio vakarą Žemutiniame Manhatane suėmė tris vyrus ir moterį, turėjusius didelį kiekį tų narkotikų, ir pateikė jiems kaltinimus.

Viena Niujorko medicinos tyrėjų biuro atstovė sakė naujienų agentūrai AFP, kad patologai kol kas nepadarė išvados dėl aktoriaus mirties priežasčių ir aplinkybių.

46 metų aktoriaus kūnas sekmadienį buvo rastas jo bute Niujorke.

Policija, įtarianti, kad mirties priežastis buvo per didelė narkotikų dozė, nurodė, kad Ph.S.Hoffmanas buvo rastas laikantis rankoje švirkštą, o jo bute rasta 50 popierinių pakelių su heroinu, švirkštų ir kitokių vaistų.

Trijų mažamečių vaikų tėvo, daugelio laikyto geriausiu ekscentriškus personažus vaidinančiu savo kartos aktoriumi, netikėta mirtis sudrebino Holivudą ir atnešė sielvartą jo šeimai.

Tačiau medicinos tyrėjų biuras tebelaukia tolesnių tyrimų rezultatų ir nurodė, kad jie gali būti gauti tik po kelių dienų.

Atstovė atsisakė išsamiau komentuoti, kokie tyrimai atliekami, tačiau paprastai tokiais atvejais nurodoma ištirti kūno audinius ir atlikti toksikologinę ekspertizę.

JAV žiniasklaida pranešė, kad Ph.S.Hoffmano laidotuvės vyks penktadienio rytą Šv.Ignaco Lojolos katalikų bažnyčioje Parko aveniu. Jų išvakarėse vyks privati šermenų ceremonija.

Toje pačioje bažnyčioje 1994 metais vyko nužudyto JAV prezidento Johno F.Kennedy našlė Jackie Kennedy Onassis laidotuvės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.