19-metė amerikietė teigia nužudžiusi mažiausiai 22 žmones

„Jaučiu, kad laikas viską atskleisti. Man nerūpi, ar žmonės manimi tiki. Tiesiog noriu to atsikratyti", - sakė mergina.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA, AP ir lrytas.lt inf.

2014-02-17 10:34, atnaujinta 2018-02-16 05:31

Interviu Sanberio (Pensilvanijos valstija) laikraščiui „Daily Item“ M.Barbour prisipažino žmones žudžiusi įvairiuose JAV regionuose - Aliaskoje, Kalifornijoje, Teksase ir Šiaurės Karolinoje.  Mergina sako priklausanti satanistų sektai ir nejaučianti jokio gailesčio dėl nusikalimų.

„Po 22 aš lioviausi skaičiavusi, - sakė ji. - Aš galiu žemėlapyje parodyti, kur rasite aukas“. Mergina sako priklausanti satanistų sektai ir nejaučianti jokio gailesčio dėl nusikalimų.

„Jaučiu, kad laikas viską atskleisti. Man nerūpi, ar žmonės manimi tiki. Tiesiog noriu to atsikratyti", - sakė mergina.

Ar Mirandos pateikti skaičiai yra tikri, neaišku. Minėtas laikraštis leidžiamas tik 25 000 egzempliorių tiražu.

JAV Federalinis tyrimų biuras (FTB) sekmadienį pareiškė užmezgęs kontaktą su Sanberio policijos departamentu. Esant reikalui, vietos pareigūnams bus pasiūlyta pagalba.

Sanberio policijos viršininkas Steve'as Mazzeo sakė, jog tyrėjai žino apie Mirandos teiginius apie kitas žmogžudystes ir dėl to yra labai sunerimę.  

Jaunavedžių Elyette'o ir Mirandos advokatai siekia, kad jų klientams būtų skirta psichiatrinė ekspertizė. Prokurorai siekia porai mirties bausmės.  

Jaunavedžiai ieškojo aukos

Pora buvo suimta pernai dėl 42 metų Troy'aus LaFerraros nužudymą. Jie buvo tik tris savaites susituokę.

Su auka M.Barbour susipažino interneto svetainėje, kur ji apsimetė siūlanti vyrams savo draugiją už pinigus. Miranda susitiko su T.LaFerrara žadėdama su juo pasimylėti už 100 JAV dolerių. Tačiau  automobilyje mergina jį, sėdintį priekinėje sėdynėje, subadė peiliu. Smogė apie 20 kartų. Tuo metu jos sutuoktinis vyrą smaugė laidu.

„Jis kalbėjo blogus dalykus ir reikalas tapo nekontroliuojamas. Aš jums sakau, neplanavau jo subadyti. Mano vyras turėjo jį tik pasmaugti", - pasakojo ji.

Policija T.LaFerraros kūną rado pernai lapkričio 12-ąją - kitą dieną po nužudymo. Paskutinis vyro rinktas skambutis jo mobiliajame telefone pareigūnus atvedė pas Barbourus.

Vėliau E.Barbouras policijai prisipažino, jog su žmona jau kurį laiką ieškojo aukos, rezgė sąmokslus žudyti, bet jų planai neišdegdavo, kol nepasitaikė T.LaFerrara.

„Aš atsimenu viską. Tai tas pats kaip žiūrėti filmą", - apie pirmąją bendrą savo ir vyro galvažudystę pasakojo M.Barbour.

Miranda interviu teigė, kad nenori išeiti iš kalėjimo, nes jeigu išeitų, žudytų toliau. Ji teigė nesigailinti dėl savo nusikaltimų, nes atsikratydavo tik „blogais žmonėmis".

Mergina tvirtina, kad į satanistų klubą įstojo Aliaskoje, būdama 13 metų. Sektos lyderis pirmą kartą ją pasiėmė žudyti asmens, kuris buvo jam skolingas pinigų.

„Tada jis man pasakė, kad dabar - mano eilė šauti. Aš nekenčiu ginklų. Nenaudoju jų. Neprisiverčiau to padaryti, todėl jis priėjo man iš nugaros, padėjo savo rankas ant manųjų ir paspaudė gaiduką. Ir nuo to momento aš nepaliauju žudyti", - pasakojo atsiversti į doros kelią  nusprendusi satanistė.

Mirandos motina patvirtino spaudai, kad jos dukterį seksualiai išnaudojo jos dėdė, kai jai buvo ketveri. Už tai pedofilas kalėjime praleido 14 metų.

Parengė Eglė Buitkienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.