Kodėl V.Janukovičius sulaužė pieštuką atsiprašydamas tautos?

Spaudos konferencijoje Rusijos mieste rostove prie Dono Viktoras Janukovyčius, atsiprašydamas ukrainiečių, rankose sulaužė rašiklį. Tai rodo televizijos „MIR” vaizdo įrašas.  Epizodą žiūrėkite vaizdo įraše. 

V.Janukovyčius, atsiprašydamas ukrainiečių, rankose sulaužė rašiklį.<br>AP nuotr.
V.Janukovyčius, atsiprašydamas ukrainiečių, rankose sulaužė rašiklį.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 28, 2014, 11:34 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 8:04 PM

Tai pastebėjo ir akyli buvusio Ukrainos prezidento spaudos konferencijos Rostove dalyviai, o renginį transliavusios Rusijos televizijos, regis, bandė epizodą nuslėpti. Kitos televizijos tą akimirką V.Janukovyčiaus nerodė.

Tuo metu ekrane buvo žurnalistų veidai. Tiesa, kadre buvo girdėti lūžtančio rašiklio garsas. Toks V.Janukovyčiaus poelgis buvo pastebėtas tik peržiūrėjus vaizdo įrašus. Šis vaizdelis iškart pasklido internete. Tai įvyko 110 spaudos konferencijos minutę.

Sklinda gandai, kad Rusijos televizijos spaudos konferenciją rodė su trumpu „pavėlavimu”, todėl režisieriai neparodė, kaip V.Janukovyčius sulaužė rašiklį. Žinoma, tai gali būti ir sutapimas. 

Rašiklį jis sulaužė sakydamas žodžius: „Noriu kreiptis į visą Ukrainos tautą. Pirmiausia, noriu atsiprašyti visų kas nukentėjo ir kenčia”.

Žinia, paskelbta tarptautinė V.Janukovyčiaus paieška, dėl masinės žmogžudystės Maidane, skelbia „Ukrainskaja pravda”.

Primename, kad cenzūros atvejų pasitaikė ir per neseniai pasibaigusių Sočio olimpinių žaidynių atidarymo ceremoniją. Tąkart Rusijos gyventojai neišvydo, kaip šventinės programos metu neišsiskleidė vienas iš olimpinių žiedų. Jiems greitai buvo parodytas tas pats kadras tik iš repeticijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.