Prijungus Krymą, V.Žirinovskis žada neišlįsti iš „Arteko“

Agresija trykštantis Rusijos liberaldemokratas Vladimiras Žirinovskis įgyvendins savo vaikystės svajonę. Rusijos žemiesiems parlamento rūmams jau per pirmąjį skaitymą patvirtinus Krymo aneksijos įstatymą, V.Žirinovskis tučtuojau džiugiai pareiškė, kad nebeišlįs iš „Arteko“ - legendinės sovietmečio pionierių stovyklos, į kurią jam tuometinė valdžia taip ir nedavė kelialapio, rašo zn.ua.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2014, 4:54 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 6:18 AM

Katvirtadienį Rusijos Valstybės Dūma nubalsavo už Krymo Respublikos priėmimą į Rusijos Federaciją ir dviejų Rusijos Federacijos subjektų suformavimą – Krymo Respublikos ir federalinės reikšmės miesto Sevastopolio.

Už įstatymą balsavo 445 deputatai, tik vienas buvo prieš. Tai – partijos „Teisinga Rusija“ deputatas Ilja Ponomariovas, Jis mano, kad toks sprendimas priimtas skubotai ir kenkia Rusijos įvaizdžiui.

Dėl Krymo prijungimo bene labiausiai džiūgavo V.Žirinovskis. Jis pažadėjo nuo šiol kasmet atostogauti „Arteke“ ir patikslino, kad tai jam bus kompensacija už „sužalotą jaunystę“.

Belieka tikėtis, kad įgyvendinta svajonė išgydys politiko vaikystės traumą, ir galbūt tai padės sumažinti jo agresiją.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.