Karine uniforma parlamente pasipuošęs V.Žirinovskis baugino karu

Skandalais garsėjantis Rusijos politikas Vladimiras Žirinovskis nesiliauja stebinęs. Į Valstybės Dūmos posėdį parlamentaras atėjo apsivilkęs karinę pulkininko uniformą ir iš tribūnos rėžė dar vieną ugningą kalbą, smerkiančią Ukrainos valdžią, praneša RIA Novosti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 15, 2014, 11:37 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:10 PM

V.Žirinovskis sprendimą apsivilkti maskuojančią pulkininko uniformą ir užsimaukšlinti juodą beretę motyvavo tuo, kad Ukrainos valdžios atstovai taip pat nešioja karines uniformas.

Skandalingojo Rusijos politiko nuomone laikinai Ukrainos prezidento pareigas einantis Oleksandras Turčynovas jau kelis kartus viešumoje pasirodė su karine uniforma.

"Aš šiandien apsivilkau karinę pulkininko uniformą, kurią pagal įstatymą galiu nešioti. Taip padariau, nes matau kaip rengiasi Kijeve valdanti karinė chunta - ir Turčynovas ir kiti velkasi kamufliažines uniformas", - pareiškė V.Žirinovskis.

Jis pabrėžė, kad Ukrainos valdžia jau kurį laiką kalba apie karinę operaciją, apie karinės technikos įvedimą į Rytų Ukrainą.

"Štai kam buvo sukurtas Maidanas. Ne kovai su korupcija, ne dėl dėl valdžios pasikeitimo. Maidaną organizavo JAV, kad įvyktų tai, kas įvyko šiąnakt. Kad Europoje pakviptų paraku, kad būtų galima stipriai padidinti biudžetą" - iš tribūnos prieš apstulbusius deputatus griaudėjo V.Žirinovskis, kuriam dar 1995 metais buvo suteiktas pulkininko laipsnis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuva jau 20 metų ES – ką nuveikė atstovai EP?