Dvi vakarienės Paryžiuje - su B.Obama ir su V.Putinu

Prancūzijos prezidentas

F.Hollande'as bus pirmasis Vakarų valstybės lyderis asmeniškai susitikęs su V.Putinu po to, kai JAV ir ES paskelbė sankcijas Rusijai dėl šios veiksmų Ukrainoje.<br>AP nuotr.
F.Hollande'as bus pirmasis Vakarų valstybės lyderis asmeniškai susitikęs su V.Putinu po to, kai JAV ir ES paskelbė sankcijas Rusijai dėl šios veiksmų Ukrainoje.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AP, BNS ir lrytas.lt inf.

Jun 3, 2014, 12:39 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 6:19 AM

Iššūkis ir mitybos ir logistikos srityse – ne mažas, bet tai bus saugiausias diplomatinis prancūzų prezidentui sprendimas.

Šią savaitę F.Hollande'as priims mažiausiai 18 valstybių vadovus, atvyksiančius paminėti sąjungininkų išsilaipinimo Normandijoje per Antrąjį pasaulinį karą 70-ųjų metinių.

Tarp jų bus ir B.Obama bei V.Putinas, bet jųdviejų susitikimo akis į akį neplanuojama. JAV ir Rusijos santykių įtampa šiuo metu yra didžiausia per daugelį metų – dėl neramumų Ukrainoje.

F.Hollande'as bus pirmasis Vakarų valstybės lyderis asmeniškai susitikęs su V.Putinu po to, kai JAV ir ES paskelbė sankcijas Rusijai dėl šios veiksmų Ukrainoje.

Diplomatai Paryžiuje pirmadienį patvirtina, kad F.Hollande'as ketvirtadienį surengs dvejas vakarienes – vieną po kitos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.