Maidano aktyvistai reikalauja reformuoti pasienio tarnybą

Sekmadienį Kijevo Nepriklausomybės aikštėje surengtos sueigos dalyviai kreipėsi į Ukrainos vadovybę, reikalaudami reformuoti Valstybinę pasienio tarnybą ir nedelsiant atkreipti dėmesį į padėtį prie rytinės šalies sienos, praneša naujienų agentūra UNN.

Anksčiau Maidano aktyvistai pareiškė, jog tikisi, kad į sueigą atvyks ir P.Porošenka, bet naujasis Ukrainos prezidentas joje nepasirodė.<br>AP nuotr.
Anksčiau Maidano aktyvistai pareiškė, jog tikisi, kad į sueigą atvyks ir P.Porošenka, bet naujasis Ukrainos prezidentas joje nepasirodė.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jun 8, 2014, 6:12 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 1:43 AM

Anksčiau Maidano aktyvistai pareiškė, jog tikisi, kad į sueigą atvyks ir Petro Porošenka, bet naujasis Ukrainos prezidentas joje nepasirodė.

Nepriklausomybės aikštėje buvo perskaitytas laiškas šalies vadovybei – premjerui Arsenijui Jaceniukui, parlamento pirmininkui Oleksandrui Turčynovui, laikinajam generaliniam prokurorui Olegui Machnickiui ir Ukrainos saugumo tarnybos pirmininkui Valentinui Nalivaičenkai. Kreipimesi reikalaujama reformuoti Valstybinę pasienio tarnybą ir nedelsiant nušalinti nuo pareigų jos pirmininką Mykolą Litviną.

Be to, aktyvistai pasiūlė, kad Valstybinė pasienio tarnyba būtų tiesiogiai pavaldi Ukrainos prezidentui P.Porošenkai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.