Rusų turtuolio dukra užsimušė per seksą Londone

19 metų studentė iš Rusijos Anastasija Tutik ir 18 metų jaunuolis iš Meksikos, vardu Miguelis, Londone taip įsismagino egzaminų sesijos pabaigos vakarėlyje, kad besimylėdami iškrito iš šeštojo aukšto balkono, praneša BBC.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 12, 2014, 6:33 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 10:10 PM

Kritimas iš 18 metrų aukščio baigėsi staigia abiejų jaunuolių mirtimi.

Pasak liudininkų, ketvirtadienį paryčiais jie išgirdo garsų trinktelėjimą o tada pamatė kieme ant akmenimis grįsto tako gulinčią porą.

Nelaimė įvyko Londono pietryčiuose, Knights Tower gyvenamajame komplekse. Policija nustatė, kad tragedija buvo nelaimingas atsitikimas.

„Jie bandė balkone užsiimti seksu. Vaikinas pakėlė merginą ir bandė pasodinti ant turėklo. Ir taip kelis kartus“, - pasakojo gretimo korpuso gyventojas, tapęs tragedijos liudininku.

„Plika akimi buvo matyti, kad jie daro kažką labai pavojingo. Bet žmonės balkonuose dažnai daro kažką panašaus. Aš, tiesą sakant, galvojau, kad jie kuriuo nors momentu įeis į vidų. Bet kitą akimirką jau pamačiau, kaip jie krenta. Pradėjau rėkti“, - pasakojo jis.

Pasak liudininko, jis nubėgo į įvykio vietą ir pamatė jaunuolių kūnus kraujo baloje. Jis iškvietė greitosios pagalbos medikus, bet jiems beliko konstatuoti mirtį.

Kiti kaimynai pasakojo, kad žuvusios poros draugai liko šokiruoti.

Auksinis jaunimėlis

Tragedija įvyko besilinksminant grupei studentų iš „Bellerbys“ koledžo, kuriame mokslas metams kainuoja 21 tūkst. svarų sterlingų (84 tūkst. litų). Auksinis jaunimas šventė mokslo metų pabaigą.

Prestižinės mokymo įstaigos studentė A.Tutik buvo turtingų rusų duktė. Kai kuriais duomenimis, merginos tėvai jau išskrido į Londoną. Laukiama atskrendant ir meksikiečio tėvų.

„Miguelis ir Anastasija susipažino per šitą vakarėlį. Jie tiesiog patiko vienas kitam ir nusprendė pasišalinti į balkoną“, - pasakojo Miguelio draugas, taip pat iš Meksikos. Pasak jo, Miguelis į Londoną atvyko tik prieš savaitę.

„Jis atvyko į vasarinį anglų kalbos kursą. Ateityje norėjo studijuoti verslą. Anastasija buvo labai simpatiška mergina – liekna blondinė žaliomis akimis. Bet ji buvo ir labai protinga, viena geriausių mokinių savo grupėje“, - sakė jis.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.