Šunų apkandžiotą mergaitę dėl išvaizdos išprašė iš restorano

Tarptautinis restoranų tinklas KFC bando glaistyti JAV kilusį skandalą. Vienas įstaigos darbuotojas Misisipės valstijoje išprašė iš restorano šuns apkandžiotą trimetę, nes jos išvaizda esą gąsdino kitus klientus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 17, 2014, 10:01 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 7:11 PM

Skaudi Victorios Wilcher patirtis greitojo maisto restorane buvo aprašyta praėjusį ketvirtadienį socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje „Victoria’s Victories“ („Viktorijos pergalės“).

Šią paskyrą mergaitės artimieji įkūrė po to, kai pas senelius viešinčią mažametę užpuolė trys pitbulterjerai. Šunys sulaužė jai nosį, abu žandikaulius, skruostikaulius ir nepataisomai sužalojo dešinę akį, rašo „Lietuvos rytas“, remdamasis AP ir „Facebook“.

Dėl to Victoria nešioja akies raištį, o ant jos veido matyti randai. Dešinė mažylės veido dalis liko paralyžiuota. Bet mergaitę ir jos šeimą ištikusi nelaimė buvo nė motais Džeksono miesto KFC restorano darbuotojui.

Kaip pasakojo Victorios močiutė Kelly Mullins, ji su anūke lankėsi pas gydytoją, ir mergaitė pakeliui į namus pasijuto išalkusi. Moteris nutarė nusivesti ją į KFC ir nupirkti bulvių košės, nes dėl sužalojimų trimetė negali kramtyti.

Tačiau vaikas valgyti negavo. Anot K.Mullins, į jas kreipėsi restorano darbuotojas.

„Jis pasakė: „Mes turime paprašyti jūsų išeiti, nes jos veidas trikdo mūsų klientus“, – skundėsi moteris televizijai WAPT-TV.

K.Mullins atskleidė, kad mažylę tie žodžiai be galo įskaudino – mergaitė visą kelią iki namų verkė ir nuo tada pradėjo gėdytis savo išvaizdos.

„Ji daugiau nežiūri į veidrodį. Kai važiuojame į parduotuvę, ji net nenori išlipti iš automobilio“, – pasakojo K.Mullins.

Žinia apie incidentą greitai apskriejo JAV žiniasklaidą, o interneto paskyrą „Victoria’s Victories“ užplūdo linkėjimai. Nuo ketvirtadienio iki pirmadienio paskyros sekėjų skaičius padidėjo nuo 250 iki 54 tūkstančių.

Nedelsdama sureagavo ir KFC vadovybė.

Bendrovė nusprendė skirti 30 tūkst. JAV dolerių Victorios gydymo išlaidoms padengti.

„Vos apie tai sužinojome, iškart pradėjome tyrimą, nes tokio skaudinančio ir nepagarbaus elgesio KFC netoleruoja.

Neatsižvelgdami į tai, koks bus tyrimo rezultatas, mes atsiprašėme Victorios šeimos ir įsipareigojome jai padėti.

Visa KFC šeima palaiko Victorią“, – sekmadienį pranešė KFC atstovas Rickas Maynardas.

Misisipės Lorelio mieste veikiančios KFC atstovas Dickas Westas pasiūlė surengti mergaitei ir jos šeimai didžiulę KFC iškylą. Tačiau nežinoma, ar šią dovaną įžeista šeima priims.

„Asmeniškai niekada gyvenime nekelsiu kojos į KFC“, – praėjusį ketvirtadienį rašė „Victoria’s Victories“ paskyros administratorius, įdėjęs Victorios nuotrauką ir virš jos parašęs: „Ar jus tai gąsdina?“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.