Malaizijoje dėl estų manekenės nužudymo suimti septyni asmenis

Malaizijos policija

Malaizijos policija ketvirtadienį pranešė, kad areštavo septynis asmenis ryšium su estų manekenės nužudymu vienoje kurortinėje saloje.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Malaizijos policija ketvirtadienį pranešė, kad areštavo septynis asmenis ryšium su estų manekenės nužudymu vienoje kurortinėje saloje.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-07-10 15:06, atnaujinta 2018-02-12 02:17

Laisvai samdomo modelio Reginos Soosalu lavonas praėjusią savaitę buvo rastas paplūdimyje Ravos saloje prie Malaizijos rytinės pakrantės.

Iš pradžių buvo manoma, kad ji nuskendo, bet trečiadienį policija paskelbė, kad ant jos kūno buvo aptikta žaizdų ir kad šis atvejis tiriamas kaip nužudymas.

Pietinės Johor valstijos kriminalinių tyrimų vadovas Hasnanas Hassanas sakė, kad kol kas areštuoti septyni žmonės, apklausai dėl manekenės mirties, bet plačiau komentuoti atsisakė.

Farisas Warisas iš „Tangerine Models“ sakė, kad jo agentūra dirbo su dvidešimt kelerių R.Soosalu, kuri pastaruosius maždaug trejus metus atvykdavo į Malaiziją.

„Ji yra viena geriausių laisvai samdomų modelių šalyje. Mes šokiruoti“, – sakė jis.

Manekenės vaikinas, su kuriuo ji nuvyko į tą salą, priklauso Džohoro sultono šeimai.

Smurtiniai nusikaltimai prieš užsienio turistus ir emigrantus yra retas dalykas Malaizijoje, kurioje gyventojų daugumą sudaro musulmonai, bet be R.Soosalu mirties Malaizijoje šiuo metu daug dėmesio sulaukia kiti du nusikaltimai.

Policija aiškinasi, kaip mirė britų turistas, kurio lavonas praėjusį mėnesį buvo rastas Tiomano saloje prie rytinių šalies krantų. Jis dingo išėjęs pasivaikščioti po džiungles.

Tuo tarpu trečiadienį Malaizijos teismas nuteisė mirti krautuvininką, kuris 2011 metais Tiomane nužudė prancūzų turistą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.