Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Rusijos kario pomėgis – fotografuotis prie ukrainiečių lavonų

Dar vienas Rusijos kareivis išsidavė kariaujantis kartu su prorusiškais teroristais Donecko srityje. Jis į socialinį tinklą įkėlė savo nuotrauką, kurioje sudarkytas Ukrainos kario lavonas Šachtarsko mieste.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 1, 2014, 9:56 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 2:41 PM

Tokiu būdu Ukrainoje ir savo tėvynėje išgarsėjo Rusijos desantininkas Dmitrijus Griciukas iš Sankt Peterburgo.

Jo socialinio tinklo „Vkontakte“ paskyroje daugybė nuotraukų su kovos draugais, Rusijos ir nepripažintos „Donecko liaudies respublikos“ vėliava. Kitoje nuotraukoje – rusas savo šlepetėmis trypia Ukrainos valstybinę vėliavą.

Tačiau pastarosiomis dienomis daugybę žmonių šokiravo kita desantininko nuotrauka – jis su bendražygiais nusifotografavo šalia visiškai sumaitoto, krauju paplūdusio Ukrainos kario kūno. Socialiniame tinkle taip pat paskelbta ir vaizdo medžiaga iš skerdynių vietos.

Tai jau ne pirmas kartas, kai Rusijos kariai demaskuoja tai, jog Rusija siunčia savo karius dalyvauti mūšiuose prieš Ukrainos armiją. Pati Rusija tai neigia.

Pasirodžius šioms nuotraukoms, Ukrainos žiniasklaida pranešė, kad už Rusijos desantininko galvą vienas Ukrainos verslininkas jau pažadėjo  200 tūkst. JAV dolerių (apie 0,5 mln. litų) premiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.