Rusų turistę ištiko isterija dėl atidėto skrydžio

Įžūliu elgesiu Europoje jau spėję išgarsėti rusų turistai dažnai patenka į komiškas situacijas. Patys rusai mėgsta pasišaipyti iš Turkijoje ar Egipte siautėjančių savo tautiečių, verčiančių gūžčioti pečiais tiek aptarnaujantį personalą, tiek poilsiautojus iš kitų šalių.

Rusų turistai dažnai patenka į komiškas situacijas.<br>„RIA Novosti“ nuotr.
Rusų turistai dažnai patenka į komiškas situacijas.<br>„RIA Novosti“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 4, 2014, 12:29 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 1:34 PM

Naujausių pavyzdžių netenka ilgai ieškoti. Internete plinta įrašas, kuriame užfiksuota, kaip į Barseloną ketinusią skristi turistę ištiko isterija, sužinojus, kad jos skrydis bus atidėtas dėl oro bendrovei „Dobrolet“ taikomų Europos Sąjungos sankcijų.

Rusijos skrydžių bendrovė „Dobrolet“, kuriai buvo pritaikytos Europos Sąjungos sankcijos dėl vykdomų skrydžių į Rusijos aneksuotą Krymą, paskelbė nuo pirmadienio sustabdanti visus skrydžius.

„Dobrolet“, kuri yra antrinė „Aeroflot“ bendrovė, paskelbė, kad skrydžiai sustabdyti dėl to, kad įvedus sankcijas buvo anuliuota lėktuvo „Boeing 737-800“ išperkamosios nuomos sutartis. Taip pat buvo anuliuotos techninės priežiūros, draudimo sutartys, oro navigacinės informacijos suteikimas. 

Populiariausios savarankiškų Rusijos turistų šalys 2012 m. buvo Ispanija, Italija ir Vokietija, po jų – Tailandas, Prancūzija, Ukraina, Turkija, JAV, Čekija ir Kinija. Vis dėlto savarankiškai keliauti drįsta tik nedidelė dalis rusų: apklausos atskleidžia, kad tik 5 procentai Rusijos interneto vartotojų perka bilietus ir užsako gyvenamąją vietą internetu.

Parengė Paulius Gritėnas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.