Vyras nusišovė, pozuodamas asmenukei su užtaisytu ginklu

Asmenukių manija gali būti pavojinga gyvybei. 21 metų meksikietis Oscaras Otero Aguilaras ūždamas su draugais sugalvojo nusifotografuoti „kietą“ autoportretą su užtaisytu ginklu. Tačiau apgirtęs vyrukas susipainiojo ir, užuot nuspaudęs telefone fotografavimo mygtuką, nuspaudė pistoleto gaiduką, rašo telegraph.co.uk.

O.Aguilaras, dirbęs gyvūnų prekių parduotuvėje, mėgo fotografuotis.<br>Facebook nuotr.
O.Aguilaras, dirbęs gyvūnų prekių parduotuvėje, mėgo fotografuotis.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 5, 2014, 11:00 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 1:11 PM

O.Aguilaras, dirbęs gyvūnų prekių parduotuvėje, buvo užkietėjęs „asmenukių“ gerbėjas – jis labai mėgo į socialinius tinklus kelti savo autoportretus.

Kai nutiko nelaimė, jis buvo kartu su dviem draugais - Omaru Abneru Camposu Vivesu ir vyru, žinomu tik kaip „El Paco“. Kaimynai išgirdo šūvį, o tada riksmus.

Vienas kaimynas, 57 m. Manfredo Paezas Paezas, pasakoja: „Aš išgirdau šūvį, o tada kažkas ėmė šaukti, ir aš supratau, kad kažkas sužeistas. Iškart paskambinau policijai, kai jie atvažiavo, jis dar buvo gyvas“.

O.Aguilaras buvo rastas su šautine žaizda galvoje, bet vežamas į ligoninę mirė. Policija suėmė kartu su juo girtavusį C.Vivesą.

Jis papasakojo, kad O.Aguilaras žaidė su skolintu ginklu ir nusprendė nusifotografuoti asmenukę, nesuvokdamas, kad ginklas užtaisytas. Policija ieško ir „El Paco“, kuris jiems atvykus pabėgo.

Tyrimas dar vyksta, bet policija linksta prie versijos, kad vyro mirtis buvo nelaimingas atsitikimas fotografuojant asmenukę, kuri turėjo būti įkelta į „Facebook“.

O.Aguilaras anksčiau į „Facebook“ buvo įkėlęs daugybę asmenukių, kuriose pozuoja su alkoholiniais gėrimais, automobiliais, motociklais ir daugybe patrauklių moterų.

Tuo tarpu Floridoje žaisdamas rusišką ruletę žuvo 13 metų paauglys Darrenas Bookeris. Jį į krūtinę nušovė 15-metis draugas. Prieš tai jis išėmė iš revolverio visas kulkas, išskyrus vieną, ir šovė į jį tris kartus.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.