V. Putiną įkvepia V. Žirinovskio pasiūlymai

Į Krymą paskui Vladimirą Putiną atvykęs Rusijos liberaldemokratų partijos (LDPR) lyderio Vladimiras Žirinovskis ketvirtadienį buvo išklausytas Rusijos vadovu.

V.Putiną prajuokino kai kurie V.Žirinovskio pasiūlymai.<br>AP nuotr.
V.Putiną prajuokino kai kurie V.Žirinovskio pasiūlymai.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-08-14 18:18, atnaujinta 2017-05-26 18:30

V.Putinas, susitikęs su Dūmos frakcijos nariais, iš politikos klounu vadinamo V.Žirinovskio išgirdo ne vieną pasiūlymą, kurie tarp susitikimo dalyvių sukėlė juoko bangą, rašo „Itar-tass".

V.Žirinovskis pasiūlė keisti dabartinę Rusijos vėliavą pakeisti į imperijos laikų, pakeisti himną, kuriame būtų žodžiai „Dieve, saugok carą", taip pat pagąsdinti kitas valstybes Rusijos kariniu potencialu.

Savo ruožtu, V.Putinas pareiškė, kad nors šios V.Žirinovskio kalbos ir įkvepia, politiko nuomonė nesutampa su oficialia valstybės pozicija.

„Viskas, ką dabar išdėstė Vladimiras Volfovičius - tai asmeninė jo nuomonė, kuri ne visada sutampa su oficialia Rusijos pozicija. Tačiau gražiai įkvepia", - sakė V.Putinas.

Prieš keletą dienų Rusijos „Rossija 24“ televizijos kanalo pokalbių laidoje pasirodęs V.Žirinovskis tikino, kad sprendimas dėl Trečiojo pasaulinio karo pradžios jau priimtas, o Baltijos šalių ir Lenkijos laukia „koncentruoti aviacijos bombardavimai“ bei „visiškas sunaikinimas“.

Skandalingus ir grasinamus pareiškimus mėgstantis Rusijos politikas pernai Baltijos šalims taip pat pranašavo okupaciją arba sunaikinimą, Vilniui, Rygai ir Talinui parėmus galimą Vakarų šalių intervenciją Sirijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.